Sinan Gümüş

Hamza bu cocugu harcamayaksan takimda tut ve yavas yavas A takima monte et. Umut, Olcan gibi vasifsiz adamlarin yaninda bu cocugun sans bulamamasi gülünc bir durum.

Eger gercekten oynatmayacaksan (ki ben bu ihtimali daha önde görüyorum), bu cocugu kirala da sen gidene kadar bos bos tribünde yedekte oturup zaman kaybetmesin.

yorumlarımızı yazarken arkadasin ALAMANCI oldugunu goz onunde bulundurabılırsınız

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sinan'ın zaten Türkçe'si iyi değil. + bir de "-r "leri söyleyemiyor.

Konuşması o yüzden garip geliyor. R probleminden dolayı "ediyom, ediyoz, çok çalışıyom vs." diye yuvarlıyor hemen :D

Keşke genclere önem veren kaliteli bir tdnin eline dusseydi. Yazık olacak.

Bir tarafta Podolski bir tarafta Yasin varken şans bulması zor. Lukas forvet oynarsa belki.

Ancak Bruma nın kiraya verilecek olması onun için şans.

Sinan'ı Süper Lig'e kiralayacağımıza Alman 2.Ligine kiralayalım daha iyi.

Sinan'ı çok severim ama devre arası hoca yollamak istemedi ve 2.yarı hiç oynatmadı. Oynatmıyorsa bari maç tecrübesi kazansın.

Solda podolskinin yedeği yasin
sağ tarafa transfer yapılırsa rahatlıkla yedeği olabilir

ama kadroya alınmayacaksa bu sene bari kiralansın.

Sinan her hafta 90 dakika oynayacak takimda oynamali ki kendisini gelistirsin

Sadece A2 maçlarla olmuyor bu iş

Ben bugün beğenmedim.Fazla abartıyoruz bence.

Ben bugün beğenmedim.Fazla abartıyoruz bence.

Ben oynadigi hicbir macta begenmedim. Sanirim ilk oynadigi zamanlar bi kupa macinda gol atmisti onu hatirliyorum performans olarak.. Baska..altyapida gosterdigi performansta oturu millet bisey bekliyor ama ...

Ben yeteneklerinin kanattan ziyade forvete daha yatkın olduğunu düşünüyorum. Adam geçme özelliği yok ama topu saklama, servis etme ve etkili vurma özellikleri var.

Forvette Burak var.Hayatta kesilmez beyefendimiz.Kanatta bir şeyler yapması lazım.

Sabri hic oynadi mi bununla? Yani hic pas vermedi gibi geldi bana. Biraz dikkatimi cekti.

Hep salak salak ortalar acti.

Burak bu sezonun fiyaskosu olmaya aday bence. Skor yapamadığı sürece oyuna etkisi 0

Sabri hic oynadi mi bununla? Yani hic pas vermedi gibi geldi bana. Biraz dikkatimi cekti.

Hep salak salak ortalar acti.

sabri iki kere poldiye haric hic pas verdimi? arkadan rasgele öne vurdu önde habire ortaladi. Orta orta olsa

Geri
Üst Alt