Sinan Gümüş

Bazen diyorum ki bu çocuğu abrtıyor muyum ? Sonra olcana umuta brumaya hatta en beğendiğimiz kanat yasine bakıyorum cidden yazık ... Elimizdeki en kabiliyetli kanat oyuncusunu hiç ediyoruz üstelik adamın kanat özelliğinin yanında bitiricilik iyi fizik de 10 numara ..Kondisyon dışında şusu eksik diyeceğin bir yanı yok..Ve sinan tribünde beklerken bizler umutu izliyoruz

Sonra biz neden bir Porto olamıyoruz, futbolcu çıkartıp satamıyoruz 20-25M bedele, hiç genç bir oyuncuya şans verdik mi ki? Şans vermek iki üç maç oynatmak değildir, sabır gerek. Arda sürekli oynayabildiği için o dönem buralarda şu an. Arda nın bile ülkemizde kaybolma ihtimali şu an ki bulunduğu durumdan kat kat fazlaydı, Allah bilir kimler böyle kaybolmuştur.

hamza yine 1 maç çıkartır sağ kanat oynatıp taraftarın gazını alır

Baska ülkede adama gülerler ya, 21 yasindaki futbolcuyu "genc" ve daha daha vahim olani "tecrübesiz" diye oynatmiyorlar.

Ama sorsan Porto olacagiz, Ajax olacagiz. Yildizlarimizi ICIMIZDEN cikaracagiz. En büyük yildiz adayimiz ise 32 yasindaki UMUT BULUT.

EN fazla 15 macta sure bulur Hamza varken. Umut Bulut da 35 macta oynar.

İyi oynadı.Umut yerine Sinan girsin bundan sonra.Hamza adam ol.

Aferin sana Sinan senden çok büyük topçu olacak adamın top tekniği hızı falan mükemmel çakma hral yerine şu çocuğun oynaması lazım ama Burak yalakası Hamzanın maçası yemez.

Kaçırdığı golle, en azından bir Aydın Yılmaz olma şansını kaçırdı. Atsaydı kahraman olurdu.

Şu çocuğu harcayacak. Valla sırf bu yüzden gitsin. 85'de oyuna aldı. Küfür edilir sadece.

o golü kaçırdı artık kadroya falan giremez. tıpkı geçen sene bursaspor maçında olduğu gibi

Herif 10 dk'da takıma ivme kazandırdı.Allah belasini versin bu hoca bozuntusunun.Fisek gibi cocugu bitiriyor.

Oynatin lan bu cocugu. Ne kayberiz ki? Umut,Olcan gibi yetenek fakiri herifler oynayacagina bu cocuk oynasin iste.

Yasin ve Burak gibi kazmaları zorlayacağına böyle adamları kazan..

Takımda adam eksilten dikine gidebilen herkesi sattın. Forvet almadın. Bari elindeki bu adamları kazan...

Sinan Gümüş forvetde Burakdan çok daha iyi oynar

takımın gelecegi dedigimiz isimler bruma telles sinan gümüşten elde tek sinan gümüş kaldı.bununda başını yer hamza..hamza gitmedikçe biz iyi günler göremeyiz.

oyle de muhammet kardes burak beyin senelerce tecrubesi var 30 santimden bos kaleye topu iteleyemiyor o isi ne yapicaz.

Onun ta... zaten

Ben tecrübe derken; büyük takım, kendi evinde, gol lazım, son dakikalar ama topu gevelediği 1-2 pozisyon var ondan bahsettim. Başka da birşey söylenebilecek kadar süre almadı zaten

Geri
Üst Alt