Sinan Gümüş

Kamil'in teki.Adamın olayı depar, top gelmiş önü bomboş, hayatının fırsatı ama yaptığı işe bak.Dünyada hangi büyük takım kötü oynamasına rağmen bir gence şans veriyor geçin bunları.Terim'in dediği gibi oyuncu şansını kullanıcak.Hadi depara kalkamadın bari topa bas.Adam cacık cacık.

o son pozisyonda koyacaktın deparı.
ben burdayım demek istiyorsan ekstra bir şey yapman lazım.
dakika 80 de oyuna giriyorsun 10 dakika sonra sprintera giriyorsun ve kaybeden taraf oluyorsun.
olmaz böyle maalesef.

aynen emrecan gibi kiraya vermek lazımdı hatta almanyaya kiraya verilse dahada iyi olurdu

bu arada izleyen varmı bilmiyorum emrecan canavar gibi olmus arada izliyorum kale gibi bir defans oyuncusu geliyor

hem YERLİ

Adının sinan kamil gümüş olarak degiştirilmesini talep ediyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Birdaha 1 kisi daha sinana sans verilsin demesin buyuk maclarda. Ligde 3 farkli öne gecersek girsin kupada falan oynasin. O pozisyonda inancimi kaybettim ben sinana

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Atacağın tek depar ve çizgiye inip topu içeri çevirmekti. Gittin rakibe verdin topu. Ne diyeyim.. Büyük fırsattı senin için, değerlendiremedin.

Adami oynamadan kral yaptiniz simdide bir pozsyonla tahttan indirionuz
Gscde bir oyuncu daha tarihin tozlu saidelerini boyladi huh

Topu sürmeyi becerememesinden ziyade gidip faul yapmasına delirdim ben. Bu tip pozisyonlarda faul yapmak rakibi rahatlatmaktan başka bir işe yaramıyor.

o pozisyon gol olacak dedim kendi kendime.devre arası da dahil olmak üzere bi his vardı içimde, o sene bu sene dedim ama olmadı.

sinan oyuna girdiği zamanlarda kalitesini gösterdi, daha çok fırsat buldukça daha iyi olacak.hemen gömmek olmaz.

o pozisyon gol olacak dedim kendi kendime.devre arası da dahil olmak üzere bi his vardı içimde, o sene bu sene dedim ama olmadı.

sinan oyuna girdiği zamanlarda kalitesini gösterdi, daha çok fırsat buldukça daha iyi olacak.hemen gömmek olmaz.

Ne kalitesini gösterdi 1 tane top geldi adama zaten adı duyulmadı

Forumda genel olarak övülen genç yeteneklerin bir halt olduğu görülmemiştir bundan da olmayacaktır

Eleştirilen topçular genelde bize katkısı olan oyunculardır buda başka bir paradoks

Kadro yaşlı ve net yetersiz olduğu için genç oyuncular hakkında iyimser düşünmeye zorluyoruz kendimizi. Koray için tüm hocalara kızıyorduk ''Semih' in yaptığı neyi yapamaz?'' diye, sakatlıklar nedeniyle mecbur kalınıp birkaç maç oynayınca gördük ki bu seviyenin oyuncusu değil, ilerde belki olur; şimdi adını anan yok...

Daha önce sayısız benzerini gördük bu ''Uçacak kaçacak'' hikayelerinin...Genç bir oyuncunun flaş bir çıkış yapmasını en çok o takımın TD ü ister, beğenmediğimiz biri de olsa, sonuçta önemli bir paye almış olacak...

Arda, Tuncay, Gökhan Gönül gibi örnekler de var, forma şansını buldukları andan itibaren ilk 11 oyuncusu olmayı başaran...

Genç oyuncuların takıma katılıp banko oynayabilmelerini çok önemserim; kadroya baktığımda en göze batan genç olarak, mevkisini de hesaba katarak Sinan' ı tespit ettim ve avatar resmi yaptım, epey zaman oldu. Ancak oynayıp da benim seyredebildiğim maçları baz alacak olursam hiç mi hiç ışık vermedi. İlle rakipler arasında slalom yapsın, gol-asist üretsin demiyorum ama pas alışverişi, çevre kontrolü falan çok amatörce geliyor. Ümidimi kesmiş değilim, heyecanına verip çok daha iyi olmasını bekleyeceğiz...

Son düzenleme:
Hamzaoğlu'nun oynatacağı yok forvet sıkıntısı olan Eskişehir gibi takımlara yarım sezon kiralanması en uygunu olur. Aynı durum Koray Günter için de geçerli.

Oynamayan adam curur.
Biz bu sekilde ferhati kaybettik. En onemli macta gittik baska adam yok gibi deplasmana ciktik. 4tane yemistik yamulmuyorsam.

Oynatmayacaksan gonder pissin. Arda durduk yere arda olmadi. Gitti surekli oynadi ulke futboluna adapte oldu.

Senede toplasan 300 dakika oynayacagi mechul
Soyle 20-25 mac oynayip profesyonel futbolda pismeli.

Sinani kazanacam deyip brumayi gonderip cocuga hic sans vermeyip en kritik macin en kritik dakikasinda oyuna sokup harciyorsun.
Oynamayacagini oynatmayacagini biliyoruz dedik isteyen takimlara kiralik ver dedik. Keyfi agir basti hocamizin.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayni pozisyon gecen sene a2 macinda olsaydi rahat gol yapmisti siz adami anadolu takimlarina karsi 5 dk oynatip dk 80de 50 bin kisinin oldugu 17 yildir kazanilamayan kadikoyde koyarsaniz dogal olarak atamaz hemen gommeyin cocugu is var bu arkadasta

Umut yeteneksizi yerine Sinan oynasaydı o son pozisyon da goldü muhtemelen.

Yalnız çok enteresan geldi bana. O pozisyonda çok yavaştı, normalde ondan çok daha hızlıdır. Sakatlığı falan mı var acaba diye düşündüm.
Alper de çok hızlı ama orda Yasin olsa kaleye kadar giderdi büyük ihtimalle. Çekip indirirlerdi anca.

Bunlar hep tecrübe tabii. Birebir koşuya kalktığın adamı geçeceğine inanmadıysan koşacak gibi yapıp top basabilirsin mesela. Depara kalkan Alper en az 3-4 metre açılırdı, ki bu da düşünmek için yeterli süreyi kazandırır.

Geri
Üst Alt