Kadro yaşlı ve net yetersiz olduğu için genç oyuncular hakkında iyimser düşünmeye zorluyoruz kendimizi. Koray için tüm hocalara kızıyorduk ''Semih' in yaptığı neyi yapamaz?'' diye, sakatlıklar nedeniyle mecbur kalınıp birkaç maç oynayınca gördük ki bu seviyenin oyuncusu değil, ilerde belki olur; şimdi adını anan yok...
Daha önce sayısız benzerini gördük bu ''Uçacak kaçacak'' hikayelerinin...Genç bir oyuncunun flaş bir çıkış yapmasını en çok o takımın TD ü ister, beğenmediğimiz biri de olsa, sonuçta önemli bir paye almış olacak...
Arda, Tuncay, Gökhan Gönül gibi örnekler de var, forma şansını buldukları andan itibaren ilk 11 oyuncusu olmayı başaran...
Genç oyuncuların takıma katılıp banko oynayabilmelerini çok önemserim; kadroya baktığımda en göze batan genç olarak, mevkisini de hesaba katarak Sinan' ı tespit ettim ve avatar resmi yaptım, epey zaman oldu. Ancak oynayıp da benim seyredebildiğim maçları baz alacak olursam hiç mi hiç ışık vermedi. İlle rakipler arasında slalom yapsın, gol-asist üretsin demiyorum ama pas alışverişi, çevre kontrolü falan çok amatörce geliyor. Ümidimi kesmiş değilim, heyecanına verip çok daha iyi olmasını bekleyeceğiz...