Sinan Gümüş

Bruma yokken kendisini nasil gelistirdi ama, Hamza beyefendi de her mac oynatiyor yani artik daha kanat transferine gerek kalmadi :trollfacce.gif:

Valla su adam icin hamzayi elestirmem once kendini ispatlayacak..hamza hoca sans vermiyor demeyin kac mactir 60 70 den sonra oyuna giriyor..hele fener macinda alperin geriden gelip yetismesi hayal kirikligiydi.

nasil ispatlasin ? tanga giynip taksimdemi kossun ? Yada hamzanin dassaklarini mi yalasin .. Umut gibi ????

Olm adam A2 takiminda ligin ebesini atladi .. sen daha ispatla diyon .. bi yuru git ya .. umut buluttan kotu oyniyamaz !!!!!!!!!

2.yari asil yeri forvet arkasina gecince daha etkili oldu gibi geldi bana.

Keske gecen sene kiraya verseydik.Umarim kupa maclarinda parlar Yasin gibi.

Yeni td ile inş hakettiği şansı bulur dicem de denizli gelirse zor. Art niyetsiz bir yabancıyla belki.

mac boyunca iyi oynayan daha dogrusu oynayan tek oyuncumuz en azından bu cocuk belki olur dedirtti

Süre bulma ihtimali Denizli ile daha doğrusu Hamza'nın gitmesi ile arttı.

2 kere falan adam geçtiğini gördüm hala kendine tam güveni yok ne yapacağını bilemiyor final paslarında. Ama maçın en çok adam geçen futbolcusu Carrasco'ydu şimdi birbirimizi kandırmayalım. Adam bizim sağ taraftaki futbolcuları pert etti yemin ediyorum.

2 kere falan adam geçtiğini gördüm hala kendine tam güveni yok ne yapacağını bilemiyor final paslarında. Ama maçın en çok adam geçen futbolcusu Carrasco'ydu şimdi birbirimizi kandırmayalım. Adam bizim sağ taraftaki futbolcuları pert etti yemin ediyorum.
Muhtemelen Galatasaray da en çok adam geçen oyuncu demek istemişler maçın genelinde değil.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Muslera ve Sneijder'i bir kenara bırakırsak, Galatasaray'ın topçusu bile olamayacak adamı kurtarıcı gözüyle görüyoruz. Ulan ne hale getirdiler takımı. Beş para etmez adamlar yüzünden kötünün iyisi bile olmayan, kötünün vasatı adamlardan birşeyler ümit ediyoruz.

Kimse bahsetmiyor ama Hoca Sinan varken Olcan'i aliyorsa Sinan sucu kendinde aramali...

Kesinlik caliskan bir oyuncu oldugunu dusunmuyorum. Zaten oyle aman aman hic bir top oynamadi. 1-2 pozisyonda parladi sonra ne zaman sans verildiginde iyi kullandigi soylenemez...

Klasik GSC balonu desek yeri olur...

yorumcu denizli hep sinani ilk 11 de oynatirim dedi ama oynatmiyor, madem öyle kiralik gönderin de adam kendine gelsin

Geri
Üst Alt