Sinan Gümüş

Kalecinin soluna vursa gol tavana abansa gol sagina biraz daha sert vursa gol
Abv hain pislik ustune vurdu

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Almancılarda genel bir sıkıntı var bence
051120151132447435769.jpg

resized_59115-1767349adygqzgxxkaayxf8.jpg

Yukarida Poldi den bahsetmisken, o pozisyonda Poldi olsa gözü kapali atardi o topu. Hatta kaleciyle birlikte sokardi topu kaleye.

Hocadan beklentim sakatlar iyileştikten sonra bu arkadaşın suratına bile bakmaması, zorlamanın anlamı yok, bu vatandaşı kazanacağız diye biz kaybediyoruz. Devre arası ne yapıp edip forvet alıp Eren'le de vedalaşmaya hazırlanması. Bu arkadaşlar sahadayken 9 kişi oynuyoruz.

Hiçbir zaman ilk 11 oyuncusu olamaz sonradan girer katkı verir kupada falan oynar rotasyonda iş yapar ama ilk 11 olmaz burası Galatasaray kulübü kardeşim bu kadar şansı bulup da birşey gosteremiyorsan olmuyor demektir zorlamanın manası yok ...

İyi bir yedek. Tıpkı eren gibi ama bu adamlar ilk 11 oynuyorsa sorun onlarda degil. Sinana bir suru laf edelim sinan bu

Ha :red::red::red:

Zaman zaman Podolski ile benzer bir kac özellikleri var diye kiyasladigim icin utaniyorum ve Podolski den özür diliyorum.

Poldi kale önünde buldu mu atiyordu, beyimiz topu ya kaleciye nisanliyor ya da vuramiyor bile. Su forumda senden en cok ümitli olan kisi benimdir belki de tee Hamza döneminden beri ama yok abi bundan hic bir halt olmaz. Yedek oyuncudan öteye gidemez.
Poldide kaciriyordu ama bu başka seviye

Babanız Galatasaray

Les oglu les. Nasil bi sans varsa adam 50 x de kontrat uzatti ve bu sene sonunda yine uzatacak bakin gorun.

Bana gore Anadolu takiminda bile yedek olacak bi eleman

Geçen sezon iki maci almıştı bu yıl daha numarasını göremedik

Babanız Galatasaray

İlk yarı çok iyiydi böyle devam

İyi oynuyor. Top indiriyor basiyor. Kafa guzeldi sansizlik (fbye karsi normal yani sans yok).

Geri
Üst Alt