Sinan Gümüş

heyecana baglayin arkadaslar.

cük diye oturacagi yok adamin

drogba degil ya

Hicbir beklentim yok acikcasi. Seneye gönderilir yine kiraya falan.

jimmy durmaz, yasin oztekin kadar oynar bu eleman. bu sacma adamlara para sacacagimiza bu cocuk oynasin.

çöp diyen adamların içi çöp bence ne gördünüzde ilk maçta çöp diyorsunuz lan.

alıp sizi almanyaya götürsünler bir okula ya da bir fabrikaya işyerine gidin bakalım ilk gün ilk aylarda nasıl davranacaksınız el insaf yahu, çöp zihniyetliler, sinir etmeyin adamı 9 ay nasıl sabrettiniz zaman ve sabır!!

beni bile raporluyorsun yani sero

öyle olsun bakalim

Bu cocuk harika olacak bence.Muhtesem bir Potansiyel seziyorum bu arkadasimizda.Yerli Robben Mashallah

Güclü ,Hizli ve Iki ayaginida cok iyi kullaniyor.Her sey icin erken ama Sinan Tutarsa Olcan dan felan cok daha basarili olur

Kendisinden umutluyum ilk maçta ki heyecanına verelim , idmanlar vs. iyi olduğu , Prandelli'den övgüler aldığı söyleniyordu.

Yaşadığı psikolojik baskıya rağmen Çok beğendim.Çok klas topçu kamp sonrası daha iyi olacaktır.

Mental olarak gelismesi gerek. Fizik olarak gayet iyi, topa hakimiyeti de iyi. Aklıyla oynamayı ögrenirse is yapar.

Bu cocuktan en az bir Ugur Boral cikar... Fazlasini istiyorsa kafasini kullanmayi ögrenmeli.

İyi veya kötü hiçbişey yapmadı ama bir pozisyonda rakibin üstüne gidip içeri girmek yerine amatör bir koşuyla taç çizgisine doğru topu sürdü orada notunu verdim. Oyun zekası zayıf

Kondisyon problemi var maça çıktı eli ayağı titredi 1 maçla yemiyelim adamı.

Geri
Üst Alt