- 20 Haziran 2011
- 57.713
- 63.078
- 4.533
Sergen Zeren renkdash seninki çoştu bugün:inlove:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak ve Umut'un yerine Sinan-Pandev yaparsak level atlamış oluruz Pandev'in bitikliğine rağmen.
Meshur taraftar tabiri ile Burak Pandev ile top diye oynar. Teknik olarak üst düzey olması yetmiyor, atletik yapasının yerlerde oldugu ortada. Pandev atletik olarak üst seviyeye gelirse 1.santrafor olur ama su anda ne Burak'ı nede Umut'u kesemez.
Bu macta Burak olsa, 6-7 tane atardı. Dolayısıyla ölcü olamayacak bir mac. Yarın Pandev cıksın Mersin macında 20 dakika ayakta kalsında görelim.
Sinan Gümüs'te büyük gelecek var. İlk 18'e alınmalı ama santrafor olarak degilde kanat olarak düsünmeliyiz.
Allah korusun sakatlanır .sÇok rica ediyorum bu çocuğun üstüne dussunler. Potansiyal var belli.
hamza hoca hemen kadroya almaması gerekiyor. elbette oynadığı oyun kadroya girmek için bencede yeterli ama bu bu kadar kolay olmamalı. amedspor maçına ilk 11 başlamalı bir kez daha bakılmalı ondan sonra alıncaksa alınmalı
Bu maç için konuşmuyorum.Pandev'in Burak ve Umut'tan iyi olduğunu hep söyledim.Burak kimseyi top diye oynayamaz.Pandev bitik doğru ama oynaya oynaya iyi seviyeye gelecektir.Çok yaşlı da değil zaten 31.5 yaşında.Geçen sene 40 küsür maç oynamış adam 1 senede bu kadar bitik seviyeye gelmez.Oynatılmadığı için bu durumda olduğunu düşünüyorum.
Yine de devre arası forvet almalıyız.
Amedspor ne lan kafanıza göre oraya buraya isim takmayın