Sinan Gümüş

Herşeyin bi zamanı var. Hamza hoca Sinanın farkında yani en azından iyi kötü şans veriyor ve ilerdede verecektir eminim tabi o salatalık prandelli olsaydı böyle bi beklenti içine giremezdik çünkü adam brumayı bile silmişti nerdeyse.

Adam gelmiş 20 yaşına sanki 16 yaşında. Sezon başından beri sürekli 18 kişilik kadroda olması gerekirdi.

Anderletch 17 yaşındaki Tielemans ı ECL maçlarında bile banko oynatırken biz daha 20 yaşına gelmiş bir futbolcuyu U21 liginde oynatıyoruz.Sinan ın bence artık a takıma çıkarılma vakti çoktan geldi çünkü Sinan U21 ligine çok fazla.Devre arası kampına Hamza Hoca inşallah a takıma hazırlar.

Sinan'a sans vermemiz lazim ben yararli olacagina inaniyorum takima

Doğum günüymüş. Nice güzel yıllara aslan parçası.

Bununda yüzüne pasta vururlar sacma sapan bi dogum günü kutlaması !11 israf onlar afrikada zirilyonlarca ac cocuk var !11 dgko

Mutlu yillar Aslanim. Insallah hak ettigin sansi bulursun ligin ikinci yarisinda.

Icimde iyi bir his var, bu cocuk bize sampiyonluk yolunda bir macta cok katki verip o maci aldiracak.

bu adamdan beklenti beklemeyin .. A2 de bir sakatlanir defteri durulur birdaha biryerde adi duyulmaz ..

bu cocuk ya simdi A takima cikacak yada bir daha sonsuza dek kaybolup gidecek ..

yas olmus 20 yanilmiyorsam .. bu yasta adamlar avrupa'da Championlar liginde bizi Anderlechtle dösemistii ..

bu adamdan beklenti beklemeyin .. A2 de bir sakatlanir defteri durulur birdaha biryerde adi duyulmaz ..

bu cocuk ya simdi A takima cikacak yada bir daha sonsuza dek kaybolup gidecek ..

yas olmus 20 yanilmiyorsam .. bu yasta adamlar avrupa'da Championlar liginde bizi Anderlechtle dösemistii ..
Bunu diyen sen bunu da diyorsun.
Bugün, 11:41
Gorkem Yildirim

Cevap: #11 Bruma

ulan su adam'i Sneijderin eline verin .. sneijder kafasina gore takimi bir organize etsin ... Bruma ucar ucar .. kanatsiz kezban formasyonlarla oynuyoruz sonra yok lesh yok belesh

Sinan ile Bruma'yı niye bu kadar birbirinden ayrı tuttun anlamadım.Birine çok daha az para verildiği için mi ?

Bunu diyen sen bunu da diyorsun.
Bugün, 11:41
Gorkem Yildirim

Cevap: #11 Bruma

ulan su adam'i Sneijderin eline verin .. sneijder kafasina gore takimi bir organize etsin ... Bruma ucar ucar .. kanatsiz kezban formasyonlarla oynuyoruz sonra yok lesh yok belesh

Sinan ile Bruma'yı niye bu kadar birbirinden ayrı tuttun anlamadım.Birine çok daha az para verildiği için mi ?

iyi okursan ikisinde ayni konuya denk geliyor ? OYNATILMADIKLARINA ben dert yaniyorum .. kac para harcandigi umrumda degil .

bruma oynatilamiyor .. taktik olarak
Sinan neden oynatildigini zaten anlamiyorum ..

iyi okursan ikisinde ayni konuya denk geliyor ? OYNATILMADIKLARINA ben dert yaniyorum .. kac para harcandigi umrumda degil .

bruma oynatilamiyor .. taktik olarak
Sinan neden oynatildigini zaten anlamiyorum ..

Bruma'yı çok severim ama topu ayağına alınca hangisi daha olumlu kullanıyor ve güven veriyor dersen bence Sinan ama ikisi de oynamalı.

Şu Gençlerbirliği maçında daha erken oyuna girse maçı kazanma adına daha şanslı olurduk. Top taşıma konusunda ayağı yere sağlam basıyordu. O maç mutlaka hoca için bir sınav oldu. İnşallah daha çok şans bulur. Yetenekli oyuncu.

Hala genç olarak bakılıyor o zaman Arda Turan örneği verelim. Arda belkide M.Boleslav maçlarında müthiş oynamasa kaybolup gidecekti. O maçlardan sonra bütün sezon(Şampiyonlar Ligi dahil) oynadı ve koptu gitti.

Takım içinden örnek verirsek Pek çok kişi beğenmese de Semih, Servet bir maçta kırmızı görünce ertesi maçta şansını iyi değerlendirdi o zamandan beri değişilmez.

Neden Sinan için hala bekliyoruz? Gelecek beklediğin oyuncuya forma vermezsen nasıl gelişecek?

river maçında ilk yarıda 4-5 defa dikine giderek yardırdı

şutları çok sert ve isabetliydi

+ acaip 1 hırs var kafaya koymuş bu takımda oynamaya

iyi kumaş :ka21:

Bu adamı yedeklerle (çöplerle) değilde as kadro ile oynatmak gerek. Şansı hak ediyor.

nazar_boncugu_25_7002343.jpg

Tek eksiği bonservisini çok ucuza almamız.
Etikete bakar bizim taraftar.

Nazar deymesin ciddiden.
cok iyi bu cocuk vallahi.
Ligde süre verilmeli yavasca. tercübe ve mac eksikligini giderirse cok can yakar türkiyede bu.

Ikinci forvet olarak da degerlendirilebilir

Geri
Üst Alt