Sinan Gümüş

Yasin, Yekta oyuna gireceklerine bu cocuk girsin ligde !!

Hala ayaklarının yere basması lazım. 21 Yaşında ve özgüvenini artırması, saha içinde kendi takım arkadaşlarına kendini ezdirmemesi lazım. Daha çok top istesin.

Ama şunu da itiraf etmek gerek ki çok sevdiğim Bruma'dan eksik birşeyi yok. Tabi ikisinin de şu ana kadar ki performanslarına bakarak konuşuyorum.

Hala ayaklarının yere basması lazım. 21 Yaşında ve özgüvenini artırması, saha içinde kendi takım arkadaşlarına kendini ezdirmemesi lazım. Daha çok top istesin.

Ama şunu da itiraf etmek gerek ki çok sevdiğim Bruma'dan eksik birşeyi yok. Tabi ikisinin de şu ana kadar ki performanslarına bakarak konuşuyorum.
Sadece
Fizik,şut,pas,sahada duruşu > 5x Bruma.

En azından Umut'un rolünü kapsin

Umut ve Burak tan ne kadar kötü olabilir ki

Insallah kiralik yollamazlar, bu cocuk sampiyonluk yolunda cok isimize yarar.

Sinan gibi yetenekli oyuncu az bulunur. Sinan'i koy, Sneijder'i 10 numaraya cek, ileride Burak olsun daha iyi.

Olcan(Bruma) Melo Selcuk Sinan
Sneijder
Burak

Bruma, Telles, Sinan, Koray ve Emre Çolak geleceğin oyuncuları.

Umarım yönetim delilik etmez

kesinlikle gitmemeli,ilk 11e koyulmalı.

Kafadan direk ilk 11'e yazılır bu çocuk artık. O kadar çöplere, leşlere tanınan şansın; torpilin 10'da 1'i tanınsa keşke.

Şuan mevcut kanat oyuncularımız (Hamit, Yasin, Olcan, Bruma, Sinan) arasında en formda gözükeni Sinan Gümüş. Eğer Sneijder bu maçta olduğu gibi eski yerinde oynayacaksa. Ben 2 kanat oyuncusundan birinin Sinan olması taraftarıyım.

hem kaliteli hem yakışıklı. çalışırsa reale kadar yolu var

ulan bu adama yazik ettiniz be . adam finalde besiktasi doseyip kupasini alacakti .. morel bulacaktii .. yooo sabri illaki icine edecek

Santraforda değerlendirmeliyiz kendisini. Kanatta da hiç fena değil zaten. Kiralamak gibi bir işe girmezler umarım. 2.yarı kritik işler yapabilir, eğer oynatılırsa tabi.

evet burakin duruma göre santraforda deniye biliriz ama hoca onu pek düsünmez herhalde o mevkiye.

büyük potansiyel ama tek korkum havaya girmesi. Taraftar ve Medya 2 maç iyi oynayan genci baya abartır sonra 3-5 sene içinde 2.ligde bulur kendini.

Almanya'da yetişmesi şans umarım sadece hocanın sözlerini dikkate alır.

Geri
Üst Alt