Sinan Gümüş

Daha fazla süre bulmali, bu tür maclarda mutlaka 60-70 dakika oynamali. Yekta falan oynayacagina bu cocuk oynamali !!!

seneye kadroya mont edilmeli .. bu cocuk inaniyorum oynadikca kendini daha cok takima adapte edecek ..

hele ki Sol kanatta arkasinda Telles yaninda Sneijder gibi adamla .. birde ust duzey forvetimiz olursa yardirir

Gercekten yazik günah ya, bu cocuk bas bas bagiriyor ben yetenekliyim beni oynatin diye, ama hakkini yiyorlar.

Bugün A2 de yine 2 gol atmis ve bir asist yapmis.

Yasin,Olcan,Yekta,Hamit,Umut,Tarik vs vs gibi allahin yetenek fakirleri kadroya alinacagina bu cocugu alip oynatsan ölürmüsün Hamza hoca?

Balcova macinda ilk 11 oynatmayacaksin da nerede oynatacaksin baska? Bugün de Yasin,Olcan oynarsa agir söverim.

Harcanıyor bu adamda ısrar etmeliyiz. 7 maç eksik oynamasına rağmen u21 de gol kralı.

Umut'un yerinde Sinan Gumus oynamali bence cok yetenekli bir oyuncu.

Nerde iyi adam varsa köreltiriz. Bizim neyimize genc yetenekler demi, oynasin yeteneksiz kütük herifler onlar cünkü evladimiz.

Bu cocuk evlat bonusundan mahrum kaliyor.

bu çocuğa karşı art niyet var hocada ya da futboldan futbolcudan hiç anlamıyor hamza hoca
yasinden olcandan brumadan daha faydalı oyuncu bunu görmek için ismail kartal kadar hoca olmak yeterli

neymiş efendim pozisyon almasını bilmiyormuş

tarıkı balçova maçında 90 dk oynattın tarık çokmu biliyo pozisyon almasını ?

balçova maçında bile 90dk oynayamayacaksa bu çocuk bırakında gitsin bari.

son 10 dk aldı oyuna dedim heralde eses maçında ilk 11de olacak

hamza harcıyo bu çocuğu

bruma>sinan

acik ara

ne bakımdan ?

fiziki bakımdan ?

son vuruş ?

oyun zekası ?

pas ?

brumanın tek üstün tarafı varsa oda hızlı olması (tabi sinanda yavaş oyuncu değil)

ha bide portekizli olması var
bunun dışında sinan sorduğum tüm özelliklerde daha iyi
üstelik yabancı kuralı var

Sinan yetenekli olmasının yanında sağlam basıyor ayakta kalıyor. Takımda yerlerde sürünen, ezik, kız gibi top oynayan oyuncu ordusu varken kesin kullanılmalı.

Geri
Üst Alt