Sinan Gümüş

geleceği parlak oyuncu
ya böyle u 21de falan söner gider
ya da göndeririz.
Galatasaray spor klübü​

sinan gumus'un bana bruma'nin eskisehire attigi gol gibi bi gol goster...yada gumus'un bi cok iyi oynadigi bir CL maci (kopenhag-bruma)
veya patlama yaptigi bir u21 dunya kupasi.

hiz, teknik ve taktik acidan bruma sinan'in cok onunde ondan 9 ay genc olmasina ragmen.

her iki oyuncuda ham su anda ama sinan'in bi ciddi bir gol pozisyonunda kaleciyin kucagina vurdugu pozisyon disinda birseyini goremedik 60 dkklik oynadigi futbolda.

bruma oynadigi 15 dkklik Bursa macinda gumus'un oynadigi 60 dkkdan fazla hareketlilik getirmistir sahaya demek istedigim belli bi kalite farki var bunu gormemek icin kör olmak gerekir.

sinan shuanda a takimda oynayacak kapasitede degil

sad but tru

Sinan ileride top tutabilen bir oyuncu mutlaka ilk 11 de baslamali bence.

hamza hoca birsey aciklasin, madem kulanmiyacaksin ligde sinani neden kiralik göndermedin?

sinan gumus'un bana bruma'nin eskisehire attigi gol gibi bi gol goster...yada gumus'un bi cok iyi oynadigi bir CL maci (kopenhag-bruma)
veya patlama yaptigi bir u21 dunya kupasi.

hiz, teknik ve taktik acidan bruma sinan'in cok onunde ondan 9 ay genc olmasina ragmen.

her iki oyuncuda ham su anda ama sinan'in bi ciddi bir gol pozisyonunda kaleciyin kucagina vurdugu pozisyon disinda birseyini goremedik 60 dkklik oynadigi futbolda.

bruma oynadigi 15 dkklik Bursa macinda gumus'un oynadigi 60 dkkdan fazla hareketlilik getirmistir sahaya demek istedigim belli bi kalite farki var bunu gormemek icin kör olmak gerekir.

sende sinanın diyarbakıra attığı gol gibi brumanın attığı bir gol gösteremezsin, çünkü pasları ve tercihleri çok kötü brumanın, o duvar pasını yapamazdı pandevle mesela
ona bakarsan bruma türkiye kupasında amatör takımlara karşı sıyrılamazken (herkes sahayı bahane etti) sinan gol attı asist yaptı

yanındaki adama pas veremeyen bruma nasıl oluyorda teknik açıdan daha iyi oluyor.

açın izleyin brumanın attığı çalımların tamamı süratinden dolayı ortada teknik bilek hareketi falan yok.

ayrıca dediğim gibi fiziki olarakta sinaın çok çok gerisinde

sende sinanın diyarbakıra attığı gol gibi brumanın attığı bir gol gösteremezsin, çünkü pasları ve tercihleri çok kötü brumanın, o duvar pasını yapamazdı pandevle mesela
ona bakarsan bruma türkiye kupasında amatör takımlara karşı sıyrılamazken (herkes sahayı bahane etti) sinan gol attı asist yaptı

yanındaki adama pas veremeyen bruma nasıl oluyorda teknik açıdan daha iyi oluyor.

açın izleyin brumanın attığı çalımların tamamı süratinden dolayı ortada teknik bilek hareketi falan yok.

ayrıca dediğim gibi fiziki olarakta sinaın çok çok gerisinde
ben CL diyorum u21 dunya kupasi onemli lig maclari diyorum

sene bana 3 lig takimina karsi pandevle yaptigi arapasini anlatiyorsun

kardeşim oda olur merak etme, senin o beğenmediğin 3.lig takımına karşı bruma vasat oynadı. Clde oynama fırsatı bulduda kötü mü oynadı sinan

hem arapası yapmadı gol attı diyarbakıra.

Sinan a karsi dusmanligin mi var ? Ikisi de bizim futbolcumuz ve ikisi de oynamayi hak ediyor, biri sagda digeri solda. Allah askina olcan hamit yasin bu çocuklardan iyi mi ?

Abartın bunuda kabartın

Sent from my iPhone using Tapatalk

Prandelli ve Hamza H el birliğiyle adamı bitirecekler helal olsun. Mancini hocam olsaydı her maç olmasa da genelde ilk 11'de oynatırdı.

zamanı var yavaş yavaş takıma girecek pat diye 11e koyulmaz sonra iyi oynar messi yaparsınız adamı gerisini anlatmaya gerek yok

Bruma bile yetersizken Sinan'ın oynamasını bekleyenler var. :)

kaç kurtar oğlum kendini kafayı taktı sana hamza
sönüp gidecen
Adama bel bağlamayın yahu gördük geçen maçta,bugün de sonradan dahil olacak muhtemelen, yavaş yavaş olur bazı şeyler çok oyuncuyu çöp etti sabırsızlığımız en iyisini Hamza hoca yapıyor.

Adama bel bağlamayın yahu gördük geçen maçta,bugün de sonradan dahil olacak muhtemelen, yavaş yavaş olur bazı şeyler çok oyuncuyu çöp etti sabırsızlığımız en iyisini Hamza hoca yapıyor.
yine son 10 dakika oynicaktir, bu 10 dakika'dan ne anlar cocuk ?

yahu yemişim zamanını..sanki lig maçı anasını satayım.altı üstü kupa maçı.koy gençleri ilk 11e..yenerler yenilirler önemli değil.adam böyle maçlarda pişmeyecek de hangi maçlarda pişecek?

Oynatılmaması Sinan ile ilgili bir durum değil. Hamzaoğlu'nun genç oyunculara karşı genel bir güven sorunu var.

Geri
Üst Alt