Sinan Gümüş

Ne zaman oyuna girse hemend ardindan bir pozisyonun icinde buluyor kendisini. Artik israr etme vakti gelmistir. Poldi'yi mi keser bizim atarli ergen, öndeki iki kazmalardan birini mi keser, bilemiyorum, ama bu cocuk oynamali

Gecen sene de oyuna girdikten sonra pozisyona giriyordu. Attigi gün cok ama cok rahatlayip özgüven patlamasi yasayacak, bugünkü direkte patlayan sutu girseydi keske. Gercekten cok sevinirdim.

Bu cocugu bu saatten sonra hala oynatmayan hain dir.

Hocam evlatlik edinecek gibi duruyor Sinani hadi insallah

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

M.Denizli Umut yerine Sinan'i oynatsin dedi sasirdim valla.

Ah kocum direkten dondu bu kez de supersin

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her hafta Sinan'ı direk oynatsa taraftar hamza'nın salaklıklarını sineye çekecek. Ama düşünemiyor işte salak adam.

Çok yetenekli ve potansiyelli bir futbolcu resmen Arda potansiyeli var ama çok şanssız Hamza gibi genç oyuncu düşmanı bir hoca bozuntusuna denk geldi.

Hamza haftaya bu çocugu oynatmassan defol git artık.Resmen bu takımda oynarım diye bas bas bağırıyor çocuk.

Mükemmelsin be. Bundan sonra seni oynatmayan hoca haindir. Bu yaştaki hali Umut ve Burak'ın en formdaki halinden çok çok daha üstün.

Direk oynamalı artık ulan hamza bari bu iyiliği yap bize şu adamı kazanalım biranönce..

Geri
Üst Alt