Sinan Gümüş

Tam bir ilk 11 oyuncusu ama Hamza bey tarafinda evladi olarak kabul edilmedigi icin bitirilmeye calisiliyor

Dikine daha fazla koşu yapmalı süratli ama 2. yarıda savunma arkasına pek koşu yaptığını veya kontraya çıktığımızda süratini kullandığını görmedim pek.

Tam patlayacak formayı kapacak atamıyor golü. Geçen sene içerdeki bursa maçı bu sene trabzon maçı.
ama sağ kanatta rahatlıkla oynatırdım ben.
yasini sola sinanı sağa.

Sinan sağ kanat oynamayı istiyor ama bence kendisi oranın adamı değil. Santrafor oynaması lazım Sinan'ın; yoksa kaybolur gider.

Burak yokken denemek lazım.

Sinan---Sneijder---Yasin--
-----Podolski----

1 gol adaş 1 gol kariyerini değiştiricek biliyorum..

Türk futbolunun yeteneklerle temel sorununu özetleyen bir cümle.
Gol attinmi iyisin, atmadinmi, kicini yirtsan bile , haftaya yine yedeksin.

Arda Mlada Boleslav macinda gol atmasaydi, gercekten kariyeri baska yol alabilirdi. Komik, ama Türkiye futbol kanunlari bu malesef!

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Türk futbolunun yeteneklerle temel sorununu özetleyen bir cümle.
Gol attinmi iyisin, atmadinmi, kicini yirtsan bile , haftaya yine yedeksin.

Arda Mlada Boleslav macinda gol atmasaydi, gercekten kariyeri baska yol alabilirdi. Komik, ama Türkiye futbol kanunlari bu malesef!

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Futbolda amaç basit olarak gol yemeden gol atmak değil mi?
Nesi saçma bunun..
Gol bir golcünün özgüvenini arttırır hele ki büyük takımda genç bir oyuncuysan 100 topun direkten dönse 250 çalım atsan nafile..
O top kalenin içine girecek girecek ki birşeyler yapabildiğine inanacaksın..

En azindan Ikinci necati ates imiz olur insh.

HH ilk onbire bi koysa patlama yapacak !!!

Son düzenleme:
Dünya gözüyle ilk 11'de izleyebilecek miyiz acaba. Adamın her tarafından yetenek fışkırıyor. Sinan = pozisyon demek. Adam şans bulduğu 10-15 dakika içinde bile çok net pozisyonlar bulabiliyor. 90 dakika şans bulsa kim bilir neler yapar. Yazık oluyor valla. Şenol Güneş'in elinde olsa şu anda tüm Türkiye Sinan Gümüş'ü konuşuyordu.

Geri
Üst Alt