Sinan Gümüş

bu sene şampiyon olucaksak bu adamın patlama yapmasına bağlı

son 10 dakika girecek futbolcumusun be? hamza sezon sonuna kadar takimda kalirsa sinan ancak böyle son 10 dakikalarda oyuna girer, sezon bitince hamza sinan böyle sinan söyle bana lazim biryere göndermem derse, sinanin yerinde olsam gercekten "hadi lan ordan ben gidiyorum" derdim

Yazik günah ya, bu cocugunu hakkini yiyorsun HAMZA.

şu adamı 2 maç üst üste 90 dakka sahada görelim bari o zaman bizde anlarız olacak mı olmayacak mı...

ilk 11 çıksa kafası rahat olur aldığı toplara stressiz vurur daha başarılı olur. adam son anlarda giriyor mecburen gol atmalıyım ilk 11'e girmeliyim endişesiyle topa vuruyor ve olmuyor. kaçtır pozisyon yakaladı atamadı forma şansı azalıyor.

90 dk oynamadan hakkında karar verilemez. Hatta bir maç bile yetmez....Ancak gole yakın bir oyuncu. Son dakikalarda oyuna girmesine rağmen pozisyon buluyor. Bugün de soldan pozisyona girdi.

O da oynatmak istiyor ama inat ediyor işte. Ben hocayım imajı sözde. Alay edercesine 80'de alıyor. Şimdi de oynayamazsa daha da zor oynar. Millet de ona çıldırıyor zaten. Oyuncudan, psikolojiden, taktikten hiçbir şey anlamayan bir adamın elinde.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gole çok yakın oynuyor. Bu yönünü çok beğeniyorum. Canımsın

Su cocugu 2-3 mac ilk 11 oynatsalar takimi ucurur.Porto olocogoz demekle olmuyor bu isler hamza !!!

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu adamı oynatmadıkça oynatmadıkça tribünde ses oluyor
adam büyük umutlarla giriyor
büyük yük biniyor
bunu karşılayamıyor
hamza da çıkmış hala sinan için en doğru zamanı bekliyorum
YAAAA
........

Acaba Sinan antrenmanlar da alnancami konuşuyor ne yapıyor. Hamza bu adamı alman sanıyor bence

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gol atabilirdi bugün. Haftaya oynarsa atar

Ben maclari Sinan icin Jose icin Carole icin Denayer icin izloyorum yoksa bunlarin disinda beni heyecanlandiran adam yok ama Hamza saolsun bundanda mahrum ediyor bizi..

Yeterince süre alırsa golle elbet taçlandıracaktır. Ama ne yazık ki kendisi Hamzanın evladı değil ve iyi oynayıp gol atmaya başlayıp Umut veya Buraktan formayı alma ihtimali yüksek.

Antep maçında sırf Sinan oynamıyor diye izlemedim.Bütün Galatasaray taraftarı Hamza denen müptezelin Sinan'ı 11'de oynatmasını bekliyor.

Geri
Üst Alt