Sinan Gümüş

Hamza yi sevdiğimden değil ama bir konu var, ilk 3 maçta sakatlığı yüzünden oynayamadı.ilerleyen maçlarda özellikle kupa maçları başladıktan sonra 11 e doğru yol alır diye düşünüyorum.

Sinan'a forma teslim edilmeli.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

biraz sans bulsa ii olur fekad hafiften abarzatilmis bir tobber gibi geliyor

biraz sans bulsa ii olur fekad hafiften abarzatilmis bir tobber gibi geliyor
muhakkak abartmanın lüzumatı yok lakin gole yakın bir kanat olaraktan mühim bir yıldız olamasa da mühim ölçüde faideli bir topçu olacaktır. Müthiş sol ayağıynan yabıştırdığı ve yabıştıracağı şutlar da cabası.

Eyyorlamam bu kadar

her girdigi macda en az bir gollük pozisyona giriyor ve atamiyor
kir artik su sansini be...

Biraz abartıldığını düşünecek oluyorum tam Umut Bulut un gol sevinci aklıma geliyor susuyorum. Forza Sinan diyorum.

Bir maç izliyorsun insana aşırı süratli bir futbolcu gibi geliyor sonraki maç bi bakıyorsun inanılmaz derece süratsiz bir kanat olarak göze çarpıyor. Bizi heyecanlandıran kısmı da bu tam olarak kapasitesini tekniğini oyun görüşünü bilemediğimiz için merak içinde kalıyoruz. Bu yüzden 4-5 maç oynasa da ne olduğunu veya olabileceğini az çok tahmin edebilsek.

Sinan iyi olabilir ama bizim taraftar kabul edelim fazla abarttı. Arda bile ilk çıktığında bu kadar abartılmadı. En son Aydın Yılmaz bu kadar abartıldı umarım sonu benzemez.

A2'deki oyunlara aldanmayın bence. Batuhan Karadeniz altyapıda her maç rahatlıkla 3-4 gol atıyordu ama şuan ne halde..

Sinan'da baskıya giriyor bu yüzden. Geçen sene hiç oynamıyordu şimdi sonradan giriyor bu iyi gelişme. Seneye belki banko 11 olacak.

adam gol pozisyonunu kendisi yaratiyor bunu ne umut ne de burak yapabilir
bu yüzden oynamasini istiyorum ben
biraz fazla abartiliyor olabilir ama burak ve umutun yaninda kim olsa abartilir

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Brumaya oww iyi tobcu 11 topcusu diyen @Emir Sato Sinana abartilmis tobcu diyor.

Adnan:Bihter aç kapıyııı PATTT Sen benim Oğlumdun KÜTTTT Behlül:BİHTERRRRRR

adam gol pozisyonunu kendisi yaratiyor bunu ne umut ne de burak yapabilir
bu yüzden oynamasini istiyorum ben
biraz fazla abartiliyor olabilir ama burak ve umutun yaninda kim olsa abartilir

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Aydın Yılmaz'ın ilk dönemlerinde herkes Hasan Şaş yerine Aydın oynasın falan diyordu. Aydın o zamanlar 19 yaşındaydı ve oynadığı her maç baya etkiliydi. Ama sonra fos oldu.

Ben bu tip genç oyunculara bu kadar baskı olmamasını istiyorum. Arda'dan çoğu kişinin beklentisi yoktu ama Manisa'ya gidip döndükten sonra inanılmaz bir oyuncu oldu.

Bence kiraya verilmediyse yavaş yavaş sokmak doğru. Geçen yıl hiç oynamazken bu sene son 20 dakika oynuyor.

Hamza bu işi biliyor yavaş yavaş kazanıyor kendisini böylece 27-28 yaşında 90 dakika oynayabilir

6-7 sene sonra iyi topçu olur

Envoyé de mon Lg G3 Cloudy 2.5 en utilisant tapatalk

İki kendini bilmez geçmiş takımın başına Sinanı bitirmeye çalışıyorlar el birliğiyle.

Balon sinan

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt