Sinan Gümüş

İnsallah kesik yemez ya ilk defa 11 basladı heyecandan ne yapacağını bilemedi çocuk..

İnsallah kesik yemez ya ilk defa 11 basladı heyecandan ne yapacağını bilemedi çocuk..

heyecanla alakası yok. Arda'nın ilk 11 oynadığı maçı hatırlayın.. Mlada Boleslav maçıydı ve adeta resital sunmuştu. O maç kötü oynasa kiralık gönderilmesi kesin gibiydi ama o maçtan sonra banko 11 oldu bir anda ve şimdi Barça'da.

Sadece Podolskiye yaptığı asist bile bu elemanın ne kadar potansiyeli ve yeteneği olduğunu gösterir.

O pozisyonda top daha gelmeden podolskiyi görmesi kaçacağı yeri düşünüp topu durdurmadan direk harika bir pas verebilmesi herkesin harcı değil..

O pası bir yabancı yapsa şu an yere göğe sığdırılamıyordu.

Çocuğun şanssızlığı o top girmedi..

Bu çocukda tek eksik olan şey güven...

Kendisine ve yeteneğine olan güvenden bahsetmiyorum.

Hocasının ve takım arkadaşlarının ona olan güveninden bahsediyorum..

Bu elemanı kesiksiz oynat üst üste sen bu takımın ilk 11 oyuncususun de ver o güveni.

Bu çocuk tek başına GS a çok puan alır...

Elindeki kadroya bakarsın ve en iyi en yetenekli oyuncularını sahaya sürersin.

Bu heryerde böyledir.

Sırf 1-2 maaç kötü oynadı diye hiç bir hoca oyuncusuna kesik vermez. Yine onu sahaya sürer haftaya .

Ancak ve ancak bu formsuzluk 5-6 haftyı aşar o zaman yedeğe alır . O da sadece kendi,ne gelsin die 1-2 hafta maximum. Sonra yine formayı verir.

Ama bizde öyle olmuyor.

Hayatta yaptıgımız gibi spordada anlık kararlar veriyoruz ve kaybediyoruz....

Sinan bu sene Anadolu takımına kiralansaydı eğer oynamicaksa 2.yarı hem kendinden çok söz ettirirdi hemde seneye çok iyi bir oyuncumuz olurdu

Hamza kendini uyanık sanıyor herhalde.Süper ligin en iyi defans yapan takımlarından birine karşı oynatıyor hemde deplasmanda.Oynatsaydıya Arena da 90 dakika.Ama yem yapacakya aklınca.Bizde yedik tabi.

Ben sinan kanatta/çizgide oynadığı sürece katkısının azalacağını düşünüyorum. Aynı Podolski gibi kaleye yakın olmalı. Tabi kanatta oynarken de bu olabilir ama orta sahanın çok iyi olması lazım.

Gelecek mac oynatacagina inanmiyorum ben Sinan'i. Kinci herif tek mactan sonra uzerini cizer Sinan'in da.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duzenli bir sekilde 3-4 mac ilk 11 oynarsa patlama yapmasi muhtemel iki oyuncumuzdan biri.Digeri Jose Rod

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o degilde madem oynatacan arenada cikar ilk macina.
taraftarin coskusuyla iyi mac cikarip güveni olur kendine.
böyle deplasman macinda takim zaten iyi oynamiyor sinan ne yapsin.
birde pivot santroforunda yok umut en azindan savasinca kanatlara bos yer kaliyor oda yoktu.
cocuk kayip olup gitti.
oynatmiyorsun oynatmiyorsun sonra böyle zor deplasmana cikarariyorsun.
birde gecenlerde oynatacagiz sinani diyordu ama zamanla kayip etmek istemiyoruz oyuncuyu diyor.
sonra böyle bir hamle, arkadas beyninizi calistirin biraz !

Asil Arenada ilk 11 oynatmasi lazim Hamzanin Sinani. Deplasmanda zaten bok gibi oynuyoruz, neyini görecegiz ki cocugun. Ayagina dogru dürüst top gelmedi sag kanatta.

Buragı yiyen taraftar bunuda yer

Sent from my iPhone using Tapatalk

İç sahada o kadar kolay mersin, antep maçları vardı bu cocuğu oynatacak gitti deplasmanda en katı savunma yapan takıma karsı 11 e koydu.Top gelmedi dogru dürüst.Bundan sonrakı maç garanti yedek.Umut 11 e.

Klasik hoca taktiği gibi geliyor bana taraftarın önüne atmak istediğin Adam'ı oynatmayın oynatmayın böyle Cl maçında falan Kurtarıcı olarak oyuna sokarsın taraftara yem olur Allahtan gol Attı yoksa çöp ilan edilebilirdi.

Klasik hoca taktiği gibi geliyor bana taraftarın önüne atmak istediğin Adam'ı oynatmayın oynatmayın böyle Cl maçında falan Kurtarıcı olarak oyuna sokarsın taraftara yem olur Allahtan gol Attı yoksa çöp ilan edilebilirdi.

Hamza'da bunu düşünecek kadar evlat seviciliği var.Bu hafta ilk 11 başlamasının sebebi de istifa laflarını Sinan üzerinden yumuşatmaktı.

İç sahada o kadar kolay mersin, antep maçları vardı bu cocuğu oynatacak gitti deplasmanda en katı savunma yapan takıma karsı 11 e koydu.Top gelmedi dogru dürüst.Bundan sonrakı maç garanti yedek.Umut 11 e.
Umutu oyuna almasının sebebi o es kaza gol atarsa bunu kesmez demiştim .. Sinanı solda oynattı kapalı defans gibi etmenler Çocuğu harcamaya yetti artık 5dk 10dk süre alır.

Bu cocugu neden milli takima kazandirmayi dusunmuyor? Acaba menajeri tanidik biri degil mi? Ya da fazla Almanci mi?

Önümüzdeki maçta 100% kesik yiyecektir.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt