Sinan Gümüş

1 kere de forvet olarak oynasin

Umut veya Buraktan kötü oynayamaz

Son 7 macta, 7 gol ve 3 assist yapti, bunun üstüne birde Osmanli macinda iki golde en büyük pay sahibiydi, ki assist degeri olmadi. Bu 7 macta, direkt katki sagladigi 12 gol demek... Oyun icinde yeteneklerini daha taraftarin bekledigi sekilde gösteremiyor, ancak 21 yasinda gole buladar yakin olmasini önemli buluyorum. Skora katki saglamak, genc oyuncular icin kolay bir olay degildir...

12644960_1380132975349284_3277792570779478810_n.jpg

Son 7 macta, 7 gol ve 3 assist yapti, bunun üstüne birde Osmanli macinda iki golde en büyük pay sahibiydi, ki assist degeri olmadi. Bu 7 macta, direkt katki sagladigi 12 gol demek... Oyun icinde yeteneklerini daha taraftarin bekledigi sekilde gösteremiyor, ancak 21 yasinda gole buladar yakin olmasini önemli buluyorum. Skora katki saglamak, genc oyuncular icin kolay bir olay degildir...

10 numara bir tespit olmuş..Bu yaştaki adamın gol atması çok iyidir salih uçan en basitinden ..3*5 tane jeneriklik golle fb'de düzenli oynamadan romaya kiralandı hem de çok iyi bir ücretle..
Mustafa hoca en azından sinanın üstüne düşse süper bir kanat oyuncusu kazanmış oluruz..Biraz kondisyonunu artıracak - oyun içinde kaybolmayacak tabi bu kaybolmama olayı takımda kendini kabullendirmekle olacak yavaş yavaş..İnşallah özgüveni bir an önce artar şu yasin denen yetenek fakirindeki özgüvenin yarısı olsa daha neler yapacak

Berbat geçen bu sezonun en güzel olayı Sinan'ın form tutmasıdır.İnşallah bu performansını sürdürür ve gelişimini devam ettirir.Ayrıca takıma forvet almayacaksalar Sinan'ı forvet de denemeliyiz.Tabii ki fosil Denizli varken bu isteğimiz gerçekleşmeyecek çünkü o Umut ve Burak'ını kesmez.

iyidir kötüdür şimdi bir şey söyleyemiyorum osmanlı maçını izleyemedim ama dün akşam ki ve daha önce ki maçlarını referans alırsak bence burak ve umut, bu çocuğu, futbol IQ su testinde,kendilerine ekstra beyin monte ettirseler de geçemezler

umutla burağı üstüste koyup top diye oynar ama başımızda bunak olduğu sürece garibim hep kesik yiyecek.

Kesinlikle forvette denenmesi lazım.
Denizli Bey Yasin'i kesip kanatta olsa oynatıyor bu iyi bir şey. Hamza Bey övdü övdü, geleceğimiz dedi, Bruma'yı Sinan süre alsın diye yolladık dedi.. Hiç oynatmadan gitti.

Daha iyi olacak aslan parçası.

Oyun içi etkinliğini arttırması lazım.

Podolski tarzı gidiyor şu an için.

Podolski kariyerinin başında tempolu da bir oyuncuydu. Sinan daha 22 yaşında ve en az 7-8 sene tempo dikte ederek oynayacak fiziğe de sahip.

Daha çok top istemeli. Analık parlamalar dışında da olursa sahada çok ciddi bir oyuncu olabilir.

Allah nazarlardan saklasın. Bedava aldık değil mi bu aslan parçasını? Şu anda da 500 bin euroya oynuyor. Kısacası 40 yılda bir bizde karlı bir transfer yaptık. Sinan Anadolu takımlarında olsaydı, en az 5-6 milyon bonservis bedeli isterlerdi.

Sinan Drogba ile oynasaydı çok iyi olurdu. Burak'tan daha çok gol atardı. Gole cok yakın.

Tek ihtiyacı doğru yerde topla buluşmak. Rakibi birebir yakalayınca Yasin gibi aptal aptal şeyler yapmiyor. Akıllı oynuyor.

illa şu anki golleri de değil bu adamın eski maçlarını hatırlıyorum hep şanssızlık yaşaldı yoksa gol vuruşu olarak çok temiz istediği yere atıyor topu adamın tek eksiği umutun zütünden akan bal azcık balı olsa nice goller atar..İleride sinan-poldi-sneijder-transfer şeklinde bir 4'lü kursak acayip gol atarız..BU transferin forvet olmasını isterim ama forvet alınmazsa bile kanat alınarak poldi ya da sinanı en uca atabilirz..yeter ki umutla-burak şu 4'lü arasına karışmasın

Son düzenleme:
Topla hızlanması bir Markovic değil lakin iyi topçu olma yolunda ileriliyor genç kardeşimiz.

Kendi aldı formayı yoksa kimsenin oynatmaya niyeti yoktu.

Aman nazar değmesin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt