Sinan Gümüş

Arda gibi bir potansiyel icin çerez parasıdır.

Koskoca Galatasaray bu paraya gelecegini satmaz.

Galatasaray mi Arda'yi satti, Arda mi Galatasarayi satti bu tartisilir. Romantizme gerek yok.

Tüm sezon yatti, potansiyel falan filan bos laflar. Oynasaydi daha fazla alirdik bu kadar basit.

TT yapılırsa Terim inadına almaz.Çocuğu yakmak istemiyorsanız TT çalışması yapmayınız.Terim son anda karar değiştirir belki.

Galatasaray mi Arda'yi satti, Arda mi Galatasarayi satti bu tartisilir. Romantizme gerek yok.

Tüm sezon yatti, potansiyel falan filan bos laflar. Oynasaydi daha fazla alirdik bu kadar basit.

Mesele o değil.. Türkiye liginin saygınlığı yok.. burada oynayan oyuncu ne kadar yıldız olursa olsun "ama Türkiye'de yapıyor bunları" gözüyle bakılıyor..

Birisi Çin liginde süperstar olsa "ama Çin'de yapıyor bunları" deyip burun kıvırır herkes.. TR ligi Çin'in bir tık üstü Avrupa'lıya göre..

Hatrick yapti aslan parcasi.

Hadi be Terim yanilt beni de al su cocugu milli takima. Sümsük herifler ile ugrasacagina al Sinani iste.

Tam formunun zirvesindeyken sakatlandı aylarca oynayamadı. Oynasa ilk 4 garantiydi, +10 golü daha vardı.

Sakatlık olmazsa giremez boşuna uğraşmayın.

Bugün ikinci golü attiktan sonra icimden "keske hatrick yapsa da gündem olussa ve bu sayede Terim'in gözüne batar ve almayi düsünür" demistim.

Insallah dedigim cikar ve bu ise yarar da bu cocuk kadroya dahil olur.

sabriyle değil de linnesle oynasa daha farklı olurdu.

Sinyor Terim yeni takımındaki en önemli oyuncsu olacak Sinan'i milli takıma çağıracaktır.

Helal olsun,genel görüşe de katılıyorum en büyük düşmanı ben oldum demesi olur şu an için.

ft sanki daha birisini degistirecek. Anca birisi sakatlanirsa

Lukas-Podolski.com ‏@Podolski10
Good win today
26bd.png
26bd.png
26bd.png
26bd.png
26bd.png
26bd.png
congrats to my bro @sinanguemues18
1f4aa-1f3fb.png
1f44d-1f3fb.png