Sinan Gümüş

Golcü kanatlar Sinan be Podolski . Bu Adamlar seneye banko oynamalı , bruma ve yeni bir kanat da yedekte beklemeli lakin dursun akla gelir hevesin kaçar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Seneye sakatlık yaşamazsa ilk onbirin değişilmezi olacaktır.

Sinan sakın bırakma oğlum,önemli bir yıldız olacaksın inşallah.

Umut Bulut'tan ne fazlasi var? Sutlarinin isabeti disinda Bulut'tan fazlasini goremiyorum. Oyunu iyi okuyamiyor. Agir hantal gibi bi oyuncu. takimi ataga kalkarken yavaslatiyor. Orta saha ve defansa yardimi sifir. pas alisverislerinde yok. acikcasi umut oynasa daha faydasi oluyor takima. onumuzdeki sezon bir iki mac iyi oynarsa 2-3 milyon'a anadolu kuluplerine aninda kakalamak lazim.

Sinan eğer sen de o parlayıp yayan Emre Aydın vs. Tiplerden olursan gerçekten çok üzülürüm . Çalışırsan sen Arda'dan bile daha iyi yerlere geleceksin eminim ama yeter ki bu hırs ve güvenin devam etsin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Terim bu çocugu kesnlikle almalı Milli takıma.Yasin volkan şen gibi beyinsiz kanat oyuncuları alınırken, Sinan gibi hem yetenek hemde zeka olarak onlardan çok üstün bir oyuncunun alınmaması skandal ötesi bir karar olur.

Yalniz söyle birsey var.

Sinan bu sezon 2 tane hatrick yapti. Biri kupada digeri ise bugün. En son hangi oyuncumuz bir sezonda 2 tane hatrick yapma becerisi gösterdi, yanilmiyorsam en son Milan Baros REIS yapmisti 20 gol ile gol krali oldugu sezonda.

Son zamanlarda benim hatirladigim Sneijderin Bursa maci var veya Burak'in Cluj maci son senelerde. Unuttugum var mi baska hatrick yapan bir adami? :D

Umut Bulut'tan ne fazlasi var? Sutlarinin isabeti disinda Bulut'tan fazlasini goremiyorum. Oyunu iyi okuyamiyor. Agir hantal gibi bi oyuncu. takimi ataga kalkarken yavaslatiyor. Orta saha ve defansa yardimi sifir. pas alisverislerinde yok. acikcasi umut oynasa daha faydasi oluyor takima. onumuzdeki sezon bir iki mac iyi oynarsa 2-3 milyon'a anadolu kuluplerine aninda kakalamak lazim.
Komikmisin lan sen tum gun mal mal mesajlar yaziyosun

~tap

akhisar maçında sinanın daouglaoyu sırtına alıp gittiği gibi ersin shenin yaptığı yorumu sırtıma alıp gidesim,denize dökesim var.

Kedi miyavlaması mı yapacaksın ne bu yorumun.

Sinan Milli Takimda bu özveri ve özgüven ile oynarsa, cok rahat banko oynar. Cenk, Burak, Sinan, Emre Mor iyi bir dörtlü olur.

Hhahahahhaa.Ağır hantal oyuncumu.Herif topla uçuyo adeta.Bilalle sinanı karıstı heralde.:D

geri zekalı yasin gibi parladıktan sonra kendini bir şey sanıp dibe vurma sakın ...
istanbul'un kızları gece hayatı başkadır adamı çarpar.
devamlı çalış seni seviyoruz umarım bozmazsın

Şu Sinan'ı izledikce hamzaya kufur edesim geliyor arkadas

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sinan'i gelecek sezon'nun ilk 11'ine yazmayanlar bi daha dusunsun. Adam bu sezon oynadigi her macta olumlu katki yapmistir.

yahu gorende sinani ronaldo falan zannedecek. tek iyi yaptigi sey toplara isabetli vurmasi. ciliz bi adamin teki. hafif omuzla surekli yere dusuyor selcuk inan gibi. Kotu tarafi bide kronik sakat olmasi. iki hafta sonra yine bi capraz bagi falan kopar. attigi gollerin hepsi belese cizgide zaten gole giden topu iceri depmesi. ben olsam umut bulut'u oynatirdim. hic olmazsa sinandan daha teknik.

Geri
Üst Alt