- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Sinan sapla şikecilere gir milli takıma yasin malıyla uğraştırma bizi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sende Ananas yersen tabiki yerim.sen muzunu ye !
Sende Ananas yersen tabiki yerim.
Parayı ver Ananası ben satıyorum kendi ellerimle dilimler yediririm sana hiç zahmet etme canısı.para vereyim ananas aldırayım o zaman ben de yerim sen de muzunu yersin anlaştık mı ?
Parayı ver Ananası ben satıyorum kendi ellerimle dilimler yediririm sana hiç zahmet etme canısı.
Sende Ananas kadar tatlı mısın canısıo da olur. ben sana para veririm ananas aldırırım sen de dilimler servis yaparsın .
Sende Ananas kadar tatlı mısın canısı![]()
sanayiyi basmışlar xD
ilkokul yıllarına döndük sayende mahir bey sağol
Senin bir kez daha mal olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım.demek daha önce tattın . neyse ananas aldırayım ben de bakayım tadına sana da yine ikram ederim uzaktan bakma kıyamam![]()
Senin bir kez daha mal olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım.
Buraya ne mahirler ne gülerler geldi bu kadar trip atanı görmedim kimseye saldırmanın anlamı yok.Bu arada belirtmek isterim Futbol Zekan SIFIR.kendine uğraşacak sivilceli ergenler bul ...zekan da çapın da yetmez.
hadi canım yol al .
Buraya ne mahirler ne gülerler geldi bu kadar trip atanı görmedim kimseye saldırmanın anlamı yok.Bu arada belirtmek isterim Futbol Zekan SIFIR.
Hahh şöyle akıllı ol ya şimdi özürdilemeni istiyorum herkesten.tamam canım sen kendi kulvarında devam et.
Hahh şöyle akıllı ol ya şimdi özürdilemeni istiyorum herkesten.
Herkese saldırdın daha ne olsun.Futbol cahilliğini göstermek istemiyorsan özürdile." akıllı olmak mı ??"
)))
komik çocuk . neden herkesten özür diliyorum bu arada ??
yazarken bile gülüyorum![]()