Sinan Gümüş

Sinan yetenekli ancak tatilde iyi calismamis . Ben artik ilk 11im havasina girdi muhtemelen.

Yokdu sahada. Yani yok bildiğin yok. Tuhaf bir 45 dk yaşadı. Bruma ve sneijder etkisinden olabilir tabiki bu arada. Sneijder sola yakın ve bruma ya yakın oynayınca sağ taraf pek kullanılmıyor

Atladığımız birşey var,bu adam henüz kendini kanıtlamamıştı..Sadece dandik maçlarda parladığıyla kalabilir..İnşallah gerçek maçlarda kendini kanıtlar ama geçen gün olan maçtaki tutumunu beğenmedim.Endoğana gol pası veriyor ve hiçbir sevinme yok..20 yaşında adamsın,insan biraz reaksiyon gösterir..Gören de pası Zidane verdi sanır.

Atladığımız birşey var,bu adam henüz kendini kanıtlamamıştı..Sadece dandik maçlarda parladığıyla kalabilir..İnşallah gerçek maçlarda kendini kanıtlar ama geçen gün olan maçtaki tutumunu beğenmedim.Endoğana gol pası veriyor ve hiçbir sevinme yok..20 yaşında adamsın,insan biraz reaksiyon gösterir..Gören de pası Zidane verdi sanır.
Dandik bir hazırlık maçında sevinmedi diye bunda birşey aramays lüzum yok bence.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Kanatlar

Podolski - Bruma olduğu böylece.
Sinan iyi bir hamle şansı olur.

Sinan konusunda daha önce yazmıştım , kendisi çalışmayı sevmeyen biri ( kamp raporu ve gs analiz uzmanı ) kaynaklar bunlar geçen sene yazmıştım
İyi bir hamle şansından öteye gidemeyecek gibi , şahsen çok umutlu olmaya çalışsamda olmuyor

Bu Adamı eleştiren adam kuştur.

Takımın açık ara en iyi oyuncusu.

Sanırım Yerli oyuncu olması sebebiyle taraftarın azizligine ugrayacak.

tipik bir almanci iste hemen götü kalkmis pustun

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

lan adama top gelmedi bi sakin olun. biraz moralsiz gibi sadece..

zaten sneijder biraz daha sol tarafi besliyor ondan kisir kaliyor sag taraf.
sadece sinan sorunu degil bu.
sneijder biraz daha ortaya gecip o tarafida beselmeli.

bruma gidiyor sinanda kötü suan kaldik yine podolskiye

Kondisyonu iyi degil. Toparlanacaktir. Unutmayin gecen sene bu adam sezonun yarisini sakat gecirdi. Mac ritmini bulmasi icin surekli oynamasi lazim. Sinan benim gozumde takimin en onemli oyuncularindan biri.

Gencler top sag tarafa atildi da biz mi gormedik.
Bu ne siddet bu ne celal
Relax gencolar

cingıl bels

Geri
Üst Alt