Sinan Gümüş

Sociedad bu sene Bruma yerine Sinan'i kiralasa keşke.

Eğer iyi birileri yönlendirmez ise Sinanin karakteri bozulacak gibi.

Gerçi kendine hamit abisini örnek alan biri için gayet normal.

HELAK OL DURSUN

Hamit hayat olarak mazbut biri çok zararı dokunmaz da bu çocuk fazla gaza getirildi.

Ya patlayıp bizi uçuracak, ya da çok fena gökyüzünden yere çakılıp kaybolacak.

Son 3 aydır sinyaller iyi değil.

Sinan'in eksikleri oldugunu parladigi dönemden beri diyorum. Ama ya patlayacak bu sezon, ya ucuracak zihniyeti yillardir türk futbolunu baltaliyor.

Arkadas hersey siyah veya beyaz mi olmasi gerek. Biraz sabirli olun ve rasyonel beklentiler icerisine girin.

Sac konusuna gelince; 21. Yüzyilinda yasiyorsunuz, biraz degisim'e acik olun, tolere etmeyi ögrenin, dar kafali olmayin.

vuracağı 2 topa vurmadı.1 asist yaptı,bi topu direkten döndü.brumanın 2.golünde topu dzemailiye harika bıraktı.

Ben hep balon olduğu düşüncesindeyim hala öyleyim son performanslarına dayalı olarak söylemiyorum hani yanıltma payı çok düşük son vuruşu dışında bir albenisi yok, bence en fazla rotasyon oyuncusu olur.

Maçin içinde kaybolabiliyor ama iyi işler yapiyor. Ben bu halinede raziyim. Sonucu değiştirebiliyor. Ben star olsun derdinde değilim. kumaşi iyi tek pas filan iyi yapiyor. ve iyi basiyor.

balonluk bi durumu yok.ortalıkta gözükmese bile gole etki ediyo.çok yararlı.

ramsey'e özenip remzi olmuş

@UğurYılmaz

değiştir bence yazdıklarını hemen üstüne biniyolar sinana çöp deyince.
Sorun yok yahu herkes kendi görüşüne göre fikrini beyan ediyor nihayetinde burada bulunmamızın amacı o değil mi zaten? Belki daha önce bakmadığım bir açı sunar bir başkası ve fikrim değişebilir ki ben zaten iyidir/kötüdür sığlığında bir tartışmanın içinde yer almam. Bana göre yetersiz bir oyuncu ha ama şu kadroda oynar mı oynar ona itirazım yok muhakkak.

almanci iste la bundan bir sey olmaz

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Geçen sene herkes oynatılmadığı için ne küfürler etti ne mesajlar yazdı bi maçta Ronaldo ilan edildi şimdi de balonun önde gideni olmuş. Iste bu forum böyle Türkiyede futbol anlayışı da böyle.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamın neresi balon ya, adam gayet iyi . Tamam düşüş var ama kalitesi belli.

Sent from my iPhone using Tapatalk

sinan etkinliği azalmış gibi görünüyor ama form tutturduğunda uçar yine bekliyelim.

Son maçı izleyemedim.Düşüş varmış sanırım.Doğaldır sezon başlarında.Kilosuda fazlaydı biraz.İlerleyen haftalar kendine gelecektir.Balon filan diyip saçmalamıyalım.Adam ligin en etkili hücüm oyuncularından.

Geri
Üst Alt