Sinan Gümüş

Ben hala forvet olarak kullanilmasindan yanayim.

Muslera
Cavanda - Serdar - Denayer - Carole
Lucas
Dzemaili Sneijder
Poldi---------------------------Bruma
Bony

Kadro-ül Muazzama !​

TT Arena’daki idman maçında Galatasaray, U21 Takımını 7-0 mağlup etti. Goller, Sinan (2), Linnes, Bruma, Chedjou, Hamit ve Eren’den geldi.

2 tane sallamış yine aslanım benim.

13895348_1225085160883510_4807430236932773339_n.jpg

TT Arena’daki idman maçında Galatasaray, U21 Takımını 7-0 mağlup etti. Goller, Sinan (2), Linnes, Bruma, Chedjou, Hamit ve Eren’den geldi.

2 tane sallamış yine aslanım benim.

13895348_1225085160883510_4807430236932773339_n.jpg

Vurus stili cok klas masallah aslanimin. Bu sezon yüzümüzü cok güldürecek insallah.

JOR'in işi de zor. Podolski, Bruma, Sinan 3'lüsünden biri dışarıda kalacak. Sıkıntılı iş :)

Muhtemelen Bruma ve Sinan dönüsümlü oynayacak. Kim daha formda ise o oynayacak artik. Vallah tek sorunumuz bu olsun, rekabet iyidir yoksa kendini saliyor futbolcular ben nasil olsa garanti oynuyacagim diye. Daha Yasin de var yani. 2014/15 deki gibi bir performans sergiler mi acaba diye düsünüyorum sonradan oyuna girerek.

Keske su orta saha isini de cözebilseydik, o zaman bu takim yine zirveye oynar. Mutlaka bir ön libero lazim. Öyle Tolga falan kesmez Leiva gelse gercekten ilac gibi olur. Takimda rakibi karsilayacak top kapacak orta sahaya direnc katacak adam yok Melo gittiginden beri. 1 sene gecti hala oranin bombos oldugunu anlayamadilar.

Ilk transfer orta saha ve forvet olmaliydi transfer sezonu baslar baslamaz ama tabi biz de bosuna umut besliyoruz basimizdaki gerizekalilar oldugu sürece.

Ayrica Bruma cok formda bu aralar, sezona bu kadar formda baslayan oyuncular genelde sezonun ortalarina dogru düsüse geciyor. Iste o zaman Yasin ve Sinan'a cok is düsecektir.

Son düzenleme:
Muhtemelen Bruma ve Sinan dönüsümlü oynayacak. Kim daha formda ise o oynayacak artik. Vallah tek sorunumuz bu olsun, rekabet iyidir yoksa kendini saliyor futbolcular ben nasil olsa garanti oynuyacagim diye. Daha Yasin de var yani. 2014/15 deki gibi bir performans sergiler mi acaba diye düsünüyorum sonradan oyuna girerek.

Keske su orta saha isini de cözebilseydik, o zaman bu takim yine zirveye oynar. Mutlaka bir ön libero lazim. Öyle Tolga falan kesmez Leiva gelse gercekten ilac gibi olur. Takimda rakibi karsilayacak top kapacak orta sahaya direnc katacak adam yok Melo gittiginden beri. 1 sene gecti hala oranin bombos oldugunu anlayamadilar.

Ilk transfer orta saha ve forvet olmaliydi transfer sezonu baslar baslamaz ama tabi biz de bosuna umut besliyoruz basimizdaki gerizekalilar oldugu sürece.

Ayrica Bruma cok formda bu aralar, sezona bu kadar formda baslayan oyuncular genelde sezonun ortalarina dogru düsüse geciyor. Iste o zaman Yasin ve Sinan'a cok is düsecektir.

ara sira eren yedege gecip poldi forvet oynar iki kanadimiz B&S olur

sergen bir daha sarı zeytin dersen

1 ay ceza yiyeceksin

Abi tamam yeni tarzına saygım var iyidir böyle değişikliklerde o sakalları kes bari ya.

O saç rengi ile o sakal cok alakasız duruyor

resized_b8d09-a166d7a9581091ff014c4aa5acacd85b1993ab8c9b8f.jpg

Sinan Gümüş, önceki akşam arkadaş grubuyla Arnavutköy'de bir akşam yemeği yedi. Genç futbolcu mekan çıkışında 'Sinan abi karnım aç' diyen bir çocuğa kayıtsız kalamadı.

Galatasaray forması giyen Sinan Gümüş, önceki akşam arkadaş grubuyla Arnavutköy'de akşam yemeği yedi. Mekan çıkışı para isteyen, yardıma muhtaç çocuğu kırmayan genç yıldız, 10 euro vererek yardımda bulundu.

Mekan çıkışı bir sokak çocuğunun, "Sinan abi karnım aç. Bana yardımcı ol" sözlerine kayıtsız kalmayan Sinan Gümüş, cebinden çıkardığı 10 euroyu vererek yardımda bulundu. Genç oyuncu, daha sonra kullandığı aracıyla evinin yolunu tuttu.

Sinan Gümüş, Galatasaray taraftarının en sevdiği futbolcuların başında geliyor. Sarı kırmızılı taraftarlar futbolcunun en büyük destekçisi olurken genç futbolcunun son yaşadığı olay sosyal medyada takdir topladı.

:005:

Geri
Üst Alt