Sinan Gümüş

Sonradan girince daha etkili oluyor bence, Trabzonspor maçında falan sonradan girip çok etkili olmuştu. Takımın kondüsyonu düşünce ilaç olabilir,Sinan. Forvette kullanılabilir.

İlk 11 e uzak. Toplanması lazım.

Çok çok iyi bir futbolcu ve kendisini baya baya seviyorum ama şu anda podolski ve brumayı kesemez gibi.

Kondisyonunda acık ve net sıkıntı var ama sezon bası ve havada cok sıcak bahaneleri olabilir güveniyoruz kendisine.

Biraz fazla havalı. Yetenekli ama oynadığı mevkide fazla katkı sağlayamadı. Linnes Sinanin umursamazligi yüzünden ekstra işler yapmak zorunda kaldı.

Abartmayın.Sinan forvet veya forvete yakın oynadığında etkili olur zaten.Podolski tarzında bi futbolcu kanat özellikli değil.Ayrıca solda Bruma'nın arkasında Sneijder ve Carole oynuyor.Bruma da sağ tarafa geçince etkili olamıyor.

Sacma yorumlar yapiliyor. Belki en iyi macini oynayamadi ama sonucta topla bulustugunda ayagi düzgün olan ve ne yaptigini bilen bir oyuncuya sahibiz o bölge icin.

Bruma ve Sinan'in olmasi bu takima hücum konusunda seviye atlatir.

Yillardir orda devsirme idiotlari izledik, veya Yasin.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Almanci olmasa iyi aslinda

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

inş ben oldum havalarına girmez. çok musait sanki bu tip durumlara.

oğlak burcu çalışkandır osi.bu sene jüpiter kariyer evine giriyo sinanın.sinan güzel bi sezon geçirebilir.

Sergen kusura bakma demek durumundayım. Şu mesajın ardından sezonu ya sakatlıktan ya da formsuzluktan kapatır Sinan. :red:

bkz:

p7516.png

neyse sinana yazık oldu.tanrılar verdi tanrılar aldı. umarım altyapıdan isminde can ekli bi yetenek çıkartabiliriz

inş ben oldum havalarına girmez. çok musait sanki bu tip durumlara.

nerden biliyorsun bunu? saçmalamayın ya azı olan konuşuyor sen hayatında bu profesyonellikte adam gördünmü sinanı eleştiriyorsun? sinanı eleştirmeden önce yasinin semihin profesyonelliklerine bakın.

h.delikanlı mode

nerden biliyorsun bunu? saçmalamayın ya azı olan konuşuyor sen hayatında bu profesyonellikte adam gördünmü sinanı eleştiriyorsun? sinanı eleştirmeden önce yasinin semihin profesyonelliklerine bakın.

h.delikanlı mode

atar yapma lan tokat manyağı yaparım suratını

edit.hakan biricik renkdasına öyle sey demez

Son düzenleme:
Ben oyununa kizmadim zaten. Normal ilk haftalarda tempo tutturamamak. Benim asil kizdigim fizik olarak kendine bakmamis olmasiydi. Bilmiyorum bana mi oyle geldi ama biraz salmis...

Geri
Üst Alt