Sinan Gümüş

Niye taktilar bir pozisyon var bulursam alintilarim yine. Herkes solra veya ortada duruyor bu beyimiz tac cizgisine gitmis oraya pusmus. Futbolda pusmak mi kaldi yahu macin son 15 dakikasini o sekilde yuruyerek gecirdi. Ikili mucadelerde sifir. Atilan toplari hep harcadi ve gercek sinan bu degil.
ilk geldigu zamani bikiyoruz. Gecen seneyi biliyoruz. Kizan insanlarin cogu onu uzun suredir takip eden kisiler.
Kendine ve potansiyeline yazik etme noktasina dogru gidiyor.

Ve saci bence antipati yaratti.

ben oldum havasına girmiş bence... geçmiş olsun

Lannnnn Sinan adam ol. Selçuk abine uyma koçum çalış .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gecmiş olsun ümid haklı

Sent from my iPhone using Tapatalk

böyle giderse ceyhun gülselam tarzı bir kariyeri olur. 1-2 sezon almanyada takıldıktan sonra anadolu takımlarından birine gider.

Hoca da anlamis ben oldum havalarina girdigini

Kendine getirmek icin 90.dakika da oyuna Aldi sinan'i

Rekabet arttikca kendini gelir bence

1ND0l1.jpg

Hoca da anlamis ben oldum havalarina girdigini

Kendine getirmek icin 90.dakika da oyuna Aldi sinan'i

Rekabet arttikca kendini gelir bence
Bu Riekerink efsane adam ya teşhisleri müthiş.

Bir de oyunu okumasını geliştirdi mi oyuncu değişikliklerinin zamanlamasını öğrendi mi/ ayarladı mı çok iş yapabilir.

Ben çok sevdim bu adamı.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bu Riekerink efsane adam ya teşhisleri müthiş.

Bir de oyunu okumasını geliştirdi mi oyuncu değişikliklerinin zamanlamasını öğrendi mi/ ayarladı mı çok iş yapabilir.

Ben çok sevdim bu adamı.

Oyunu degisikligi konusunda bana göre söyle bir eksiklik var

Kulubede hollandali bir yardimci olsa mesela katkida bulunabilir bu tarz konularda

Ben riekerink'in ayhan veya orhan'la konustugunu görmedim yedek kulubesinde

Oyunu degisikligi konusunda bana göre söyle bir eksiklik var

Kulubede hollandali bir yardimci olsa mesela katkida bulunabilir bu tarz konularda

Ben riekerink'in ayhan veya orhan'la konustugunu görmedim yedek kulubesinde
Onlar zaten bostan korkuluğu gibi.

Yalnız bu oyuncu değişikliği konusunda Terim Hamza falan da hep gol yememizi bekliyorlardı. Takım gol yiyeceğimizi bas bas bağırmasına rağmen hiç görmezlerdi takımın uyumaya başladığını. Bilhassa da Hamza hiç görmezdi.

Yalnız bu oyuncu değişikliği konusunda Terim Hamza falan da hep gol yememizi bekliyorlardı. Takım gol yiyeceğimizi bas bas bağırmasına rağmen hiç görmezlerdi takımın uyumaya başladığını. Bilhassa da Hamza hiç görmezdi.

Tam dakikaları hatırlamıyorum ama Hamza 60 ve 70 de iyi oynasın kötü oynasın farketmez Kanatları değiştiriyordu . Başka bir değişiklik yapmıyordu.

Belki kulubeden farkli görüyor hocalar diyecegim ama ne kadar fark olabilir ki

Tam dakikaları hatırlamıyorum ama Hamza 60 ve 70 de iyi oynasın kötü oynasın farketmez Kanatları değiştiriyordu . Başka bir değişiklik yapmıyordu.
Yasin'in iyi oynadığı dönemde hep onu çıkarıyordu bir aralar Allahın delisi.

insana benzemissin aferin

Geri
Üst Alt