Sinan Gümüş

Mental açıdan dibi gördü. Çok müthiş bir yetenek görmüyorum ben ama toparlarsa en azından belirli bir seviyesi olur.

Yasin kötü olabilir ama istekli. Bu çocuk o isteğini kaybetmiş gibi oynuyordu. Tabi ki daha çok isteyen oynayacak.

Yetenek önemlidir ama o arzuyu göremedikten sonra belirli bir seviyenin altına inmedikçe istek her zaman galip gelir.

Yasin 11 başlamalı bu değil, Yasin her maç yaptığı şeyleri bu arkadaş bir kez yaptı diye Yasin'den iyi olmuyor daha fazlasını yapmalı formayı almak için. Saçma sapan top kayıpları konusunda Yasin ile yarışır en azından iyi veya kötü tecrübe farkı var.

Hala yetersiz ama kipirdanma var gibi. Bruma'yada oldu bitti dedik ben dahil ama yaniltti. Umarim Sinan'da ters kose yapar. Yasin'in oynamasini dogru bulan biri olarak bugun oynadigi rezalet otesi futbol ile birlikte formayi kaybetmistir umarim. Bu kadar kotu oynadigini hic gormemistim acikcasi. Riekerink Poldi'yi kesmez yine atar sag kanada maalesef

Acikcasi ne Sinan nede Yasin forma hakediyor ama takimda baska oyuncu yok. Acaba tekrar Josue'yi mi denesek?

Son düzenleme:
Ben Sinan gibi futbolculari anlamiyorum, formsuz olursun bundan dolayi yedeke cekilirsin ama bu birseyin bitti anlamina gelmiyorki , adamlar sanki hayata küsüyor, kendilerini iyice birakiyor, eger yasin senin yerine oynuyorsa o senden kaliteli oldugundan degil sen kendini tamamen biraktigin icindir. yoksa yasin den hic bir eksiki olmadigi gibi artilari da var.

Hemen hemen her maç bir şekilde şans veriyorlar GALATASARAY gibi bir takımda sana..

Böyle bir şey Allah'ın sana lütfu güzel kardeşim..

Bir zahmet öyle çocuk gibi triplere girip Poldiyle şunla bunla niye pas attın atmadınlardan etkilenip ne yapıp ne yapmayacağına dair karar mekanizmanı başkalarının neler diyeceğine bırakıyorsan sana diyeceğim tek şey var mezarlıklar senin gibilerle dolu..

Artık mentaliteni geliştir ve stabil tut..
Yeteneklerin seni doğru yere götürecek seviyede..

dun begendim,bruma gibi komple bi topcu olmayi basarirsa saglı sollu hunharca saaapariz rakiplere..

Iyi felan degil, simarik cocuk biraz Yasinden hirs felan ogrensin.

Biraz hantallaşmış gibi gördüm öyle fizik kondisyon çalışmalarını arttırır bencil olmayı bırakırsa çok çok iyi topçu olabilir Bruma-Sinan'ın uyumu var birde sahada verkaçlar al verler filan sağlı sollu yardırırız işte
Birde bu Bruma-Sinan ikilisinin Poldi'den özel bitiricilik-şut dersi alması lazım topa nasıl bu kadar sert vurabiliyor nasıl vuruyor nereye vuruyor iyice öğrenmeleri lazım

Düşünsenize Poldi gibi şutları bitiriciliği olan bir Bruma :yeah::yeah::yeah:

Bir şımarıklık hikayesi yaratılmış sanırsınız 24 saat Sinan'la yaşıyor bu arkadaşlar. Adam saçını boyattı hemen bir yerleri kalktı diye yaftalandı. Bu kadar fesat, çekememezlik yüzünden yol anınamıyor bu ülkede.

Bugün golünü atip daha da formayı vermeyecek inş.

adam gibi oyna, bencillik yapma, asist yap. bulursan golünü de at. top rakipteyken takım savunmasına yardım et. formayı bırakma. seni çok destekledik, tekrar gönlümüzü fethet.

Bu son şansın Sinan, degerlendir artık şu fırsatı

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt