Sinan Gümüş

Peki nasıl olacak o iş, biraz açar mısın rica etsem?...

Zeka her mevkiye lazım, ikinci forvet de en çok zeka gerektiren bir mevki. 37 yaşında veteran düzeyindeki dayanıklılık problemini de düzeltti diyelim hadi, beyin sonradan gelişebilen bir organ değil ki!:)...

Beyin den kastim yeteneklerinin degerini bilmiyor.

Öglen de kiyas yapmistim Sporting'in Frankfurt dan aldigi Seferovic ile birbirlerine benziyorlar oyuncu tipi olarak. Aralarindaki en büyük fark o mesela cok calisiyor cok cabaliyor kosuyor falan ama son vuruslari berbat. Bizimkinin de tam tersi, hic calismiyor etmiyor ama son vuruslari veya gol vuruslari falan gayet iyi.

Ben Sinan dan ümidimi yitirmedim daha, üstünde durulmasini düsünüyorum ama yurt disina kiraya göndermek lazim mutlaka. Emre Colak da da dedigim gibi bununla oturacaksin 1 saat konusacaksin bir bir herseyi anlatacaksin anlayacagi sekilde.

Yanlis hatirlamiyorsam Hamza döneminde sen de bayagi ümitliydin Sinan dan hatta avatarinda vardi yanilmiyorsam. Kafa yapisini derhal degistirmeli, yoksa kaybolup gider. Bu yola da dogru gidiyor acikcasi son dönemde.

Peki nasıl olacak o iş, biraz açar mısın rica etsem?...

Zeka her mevkiye lazım, ikinci forvet de en çok zeka gerektiren bir mevki. 37 yaşında veteran düzeyindeki dayanıklılık problemini de düzeltti diyelim hadi, beyin sonradan gelişebilen bir organ değil ki!:)...

Çok doğru bir tespit yapmışsın. Gerçekten beyin olayı çok önemli. Mesela fb'deki Emenike aslında fiziksel anlamda çok kaliteli bir oyuncu 2li mücadelelerde hiç düşmüyor, toplara mermi gibi vuruyor, patlayıcı gücü yüksek, aşırı hızlı hatta 2-3 sene önce bir haberde görmüştüm ne kadar doğru bilmiyorum ama bir maçta 10 metre mesafeyi en hızlı kosan 3. oyuncuymuş dünyadaki C.Ronaldo'yu bile geride bırakmış yani düşün. Baktığın zaman bir forvet olarak gayet iyi özelliklere sahip ama beyin olarak dünyanın en oyun zekası düşük forvetlerinden biridir belkide. Şut atacağı yerde pas verir, pas vereceği yerde şut çeker, içeri kat etmesi gereken yerde taç çizgisinin orda bekler adamın saha içindeki hareketleri tam bir fiyasko zaten fenerin maçlarında Emenike'yi takip ederseniz özel olarak ne kadar beyinsiz ve oyundan kopuk bir adam olduğu belli oluyor. Hayatında ilk defa futbol oynamış bir insan gibi adeta. Bu sebepten dolayı takıma faydalı olmasıda mümkün olmuyor. Bence takıma özellikle o mevki için oyuncu alırken oyun zekası nasıl bu konuda özen gösterilmesi gerekiyor çünkü oyun zekası yüksek bir oyuncu takıma bir şekilde fayda sağlayabiliyor.

Sanırım istediğine kavuşacak.

Bonservisini alacak. Elinde bonservisiyle iyi bir takıma yanmaya çalışacak.

Essek gibi kalmalı takımda.

Çok doğru bir tespit yapmışsın. Gerçekten beyin olayı çok önemli. Mesela fb'deki Emenike aslında fiziksel anlamda çok kaliteli bir oyuncu 2li mücadelelerde hiç düşmüyor, toplara mermi gibi vuruyor, patlayıcı gücü yüksek, aşırı hızlı hatta 2-3 sene önce bir haberde görmüştüm ne kadar doğru bilmiyorum ama bir maçta 10 metre mesafeyi en hızlı kosan 3. oyuncuymuş dünyadaki C.Ronaldo'yu bile geride bırakmış yani düşün. Baktığın zaman bir forvet olarak gayet iyi özelliklere sahip ama beyin olarak dünyanın en oyun zekası düşük forvetlerinden biridir belkide. Şut atacağı yerde pas verir, pas vereceği yerde şut çeker, içeri kat etmesi gereken yerde taç çizgisinin orda bekler adamın saha içindeki hareketleri tam bir fiyasko zaten fenerin maçlarında Emenike'yi takip ederseniz özel olarak ne kadar beyinsiz ve oyundan kopuk bir adam olduğu belli oluyor. Hayatında ilk defa futbol oynamış bir insan gibi adeta. Bu sebepten dolayı takıma faydalı olmasıda mümkün olmuyor. Bence takıma özellikle o mevki için oyuncu alırken oyun zekası nasıl bu konuda özen gösterilmesi gerekiyor çünkü oyun zekası yüksek bir oyuncu takıma bir şekilde fayda sağlayabiliyor.

Emenike tam Terim'in topçusu.Verecen gazı verecen gazı o gazla oynar

Beyin den kastim yeteneklerinin degerini bilmiyor.

Öglen de kiyas yapmistim Sporting'in Frankfurt dan aldigi Seferovic ile birbirlerine benziyorlar oyuncu tipi olarak. Aralarindaki en büyük fark o mesela cok calisiyor cok cabaliyor kosuyor falan ama son vuruslari berbat. Bizimkinin de tam tersi, hic calismiyor etmiyor ama son vuruslari veya gol vuruslari falan gayet iyi.

Ben Sinan dan ümidimi yitirmedim daha, üstünde durulmasini düsünüyorum ama yurt disina kiraya göndermek lazim mutlaka. Emre Colak da da dedigim gibi bununla oturacaksin 1 saat konusacaksin bir bir herseyi anlatacaksin anlayacagi sekilde.

Yanlis hatirlamiyorsam Hamza döneminde sen de bayagi ümitliydin Sinan dan hatta avatarinda vardi yanilmiyorsam. Kafa yapisini derhal degistirmeli, yoksa kaybolup gider. Bu yola da dogru gidiyor acikcasi son dönemde.

Neyi kastettiğini anlamadığımdan değil, lafın gelişine göre latife ettim sadece:)...

Daha Prandelli kendisinin tembelliğinden bahsettiğinde ümidim kırılmıştı bir ölçüde; ne olursa olsun bir TD, emin olmadan, oyuncusu hakkında böyle kritik bir ithamda bulunmaz. Avatar resmi yaptığım, o gol attıktan sonraki fotoğrafına yansıyan gözlerindeki ışıltı ile yeniden ümitlenmiştim. Takım yaşlı ve gidişatı kötü olunca, bir taraftar olarak gençlerin bir şeyler yapmasını bekliyor insan, buna en yakın olan da Sinan idi, PAF performansı vs ile. Ancak gördük ki Sinan' dan pek bir şey olacağı yok, çünkü bir 90 dakikayı asla çıkaramayacak görüntü verdi. En çok beklentiye girenlerden biri olmama rağmen kendisinden en erken ümit kesenlerden biri de yine ben oldum maalesef...

Forvet mevkiinde daha verimli olacağı görüşüne katılmıyorum. Değerini bilse, fizik olarak gelişse bile yeteneklerinin bu takımın forvetinde ilk 11 oynayacak seviyede olduğunu düşünmüyorum; çevre kontrolü, pozisyona göre doğru opsiyonları kullanma gibi becerileri bu yaştan sonra sınırlı düzeyde gelişebilir, o kadarı da yetmez bence..

Sinan' da zannedildiği gibi çok özel yetenekler göremedim. Kendisini -Bülent kaptan gibi- futbola ve takıma adaması, atletik olarak diğerler futbolculara fark atması gerekir bu seviyelerde tutunabilmesi için. Keşke yanıltsa ama zannetmiyorum:red:...

Ben umudu bir fener macinda alper geriden gelip bunu devirdiginde yitirmistim. Tam bir tembel herif surgune gondereceksin boylelerini avrupaya bi pestilini cikaracaklar kafasina vura vura adam edecekler.

İnşallah artık yatarak bir yere gelemeyeceğini kafasına yerleştirmiştir Sinan aslında son haftalarda gayet süperdi sürekli defansa koştu Sarbi'ye yardıma geldi hep filan bunlar iyi şeyler
Yaz hazırlık döneminde Tudor iyice bir üzerine düşer seneye de iyi başlarsa Sinan'da rahatlıkla çift hanelere okutulacak bir topçu
Hız-Dribling-Şut-Pozisyon bilgisi-Golcülük çok şey taşıyor Sinan

Geçen yaz Telles bu yaz Bruma inşallah önümüzdeki yaz Sinan iyi ücretlere satarak gençlere yönelmeyi devam ettiririz

Bunları erken yaşta getirip gotunu kaldıranlarda suç. Gerçi gelmeyenlerinde havasından geçilmiyor. Bknz Emre Mor sanarsin 5 cl Kupası almış bir topçu

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

maasina zam yapilip yeni sözlesmeye imza atacaktir büyük ihtimal 1-2 ay icinde

kariyeri için son şansı , aslında bruma'nın gitmesinin ardından eline çok büyük bir şans geçti.

İsmi Sinaninho olsaydı değeri 30 Mil € olurdu.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Bu zırtodan kanat olmaz o yüzden Bruma'nın gitmesi kendisini hiç etkilemeyecek bence, sadece forvet olarak yararlanabiliriz ve bence oynayabileceği tek yer burası. Burakvari bitiriciliği olan oyuna bir katkısı olmayan tiplerden o da ancak.

Ee hani gidiyordu bu,gevsek menajerinin oyununa gelip gotu kalkti umarim kadro disi kalir

Adam olacağına dair kağıt imzalatmalı bu hırboya

Geri
Üst Alt