Sinan Gümüş

Defol git lan. Herifin oynadığını çıktığında farkettim.

Topa değmedi heralde. Ne hale düştü Galatasaray, kimlere kaldık.

Benfica' nın buna talip olmasına hala inanasım gelmiyor. En iyi oynadığı maçı bile 90 dakika seyreden biri ne mal olduğunu anlar. Talip olan enayi bulmuşken paketlememek ihanet gibi bir şey olur...

İlk defa bir Galatasaray futbolcusuna burada küfür edesin var terbiyem el vermiyor. Ben bu kadar gevşek bu kadar ruhsuz bir futbolcu tanımıyorum. İstediği yere gitsin hatta defolup gitsin...

Adam koştu beyler niye öyle diyosunuz, hem Sneijder olsa bu köy takımına karşı istatistik kasardı diğerlerine yaptığı gibi anca buna gücü yeterdi çünkü onun muadillerinin gücü neye yetiyor güzelce görüyoruz. Baya iyi koştu yalnız Tudor memnundur.

Cok net sekilde bilerek kosmadi, sabote etti. Bunlar bana bide orda burda dindar falan takiliyor.

top al ve sektire sektire git takimdan

Benfica fikrini degistirmeden derhal satin bu herifi macta oynadimi belli degildi

Ne sanıyor lan bu kendini?Ligin sonunda rakiplerin sallamadigi maçlarda attığı 2 golden sonra yine tavan yapmış.Adam olacağı yok.Basın tekmeyi.

Futbolda nasıl bilmem bi numarasını da göremedik lakin adam olmadığı kesinleşti.

Geri
Üst Alt