Sinan Gümüş

Tüm maç ismini 3 kere falan duydum.Bunun gibi şerefi olmayan bi herif derhal postalanmalıdır.

Sinan'a hic laf etmeyin. Orta saha lazim bize once. Top ilk 30 dakika resmen bizim kalede oynandi. Sinan napsin?
acil melo tarzi orta sahayi rakibe birakmayacak iki yonlu bir orta saha bulunmali

Sinan'a hic laf etmeyin. Orta saha lazim bize once. Top ilk 30 dakika resmen bizim kalede oynandi. Sinan napsin?
acil melo tarzi orta sahayi rakibe birakmayacak iki yonlu bir orta saha bulunmali

Yani senbu adamın şu maçtaki tavırlarından hiç rahatsız olmadın yani. Hiç canın acımadı yani öyle mi..Cehennemin dibine kadar yolu var. Bir taraftar olarak o kadar savundum. Ama dünkü yüz ifadesi, rahatlığı hiçbirşey olmamış gibi tavrı beni çilden çıkardı. Biz televizyon karşısında bile o kadar üzülmüşken, sinirlenmişken bunun tavrını, hırsını nasıl normal karşılayabilirim. Tabi bunu o dakikaya kadar sahada tutmakda başlı başına çap meselesi..

Acilen dehlenmeli. Herif dalga geçiyor sahada resmen bizimle. Sen kimsin köpek? 2-3 tane gol atınca götü tavan yaptı.

Lan olm bu malı isteyen var, ustelik bonservis veriyorlar. Biz gondermiyoruz oyle mi.

bırak bonservis almayı üste para verip yollamalı bu şerefsiz herifi:mad:

Isteksiz oldugu o kadar belli ki 3.ligden çıkardık adam oldu şimdi şekillerde.

Herkesin yorumlarina saygi gostermek gerekir, ama su Sinan hakkinda gelecegi var diyen uyelerin akli yerinde mi diye sorarim vallah. Iki macta herkes kotu olabilir, ama bu ve Carole kadar ruhsuz oynayani gormedim. Bir de trip atiyor zam istermis beyefendi. Defolup gitsin Almanya daki koyune.

bunu ısteyen yoktur menajeri işler cevırıyor yıne

Mal, yetersiz, karaktersiz, ruhsuz! Satin, kiralayin ne yaparsaniz yapin gonderin bu herifi!

yasin-linnes-carole gibi kanatlar birşey yapamaz anlarım, adamların kapasitesi düsük. sen tam bir şe..sizsin evet öylesin. yetenegin var, istedigin zaman tek basına macta alırsın ama sırf gitmek icin iki turdada takımı sattın.

Galatasaray'da bu kadar adi bir futbolcu görmedim. net.

Bunu atın paf takıma cürüsün gitsin. merhamet yok bu adama.

Geri
Üst Alt