Sinan Gümüş

Futbolcu ilk önce karakter sahibi olacak.Karaktersiz olduğu için defolup gitmeli.

iddaalı maçta bu çöpün ne işi var iddasız maçlarız adamı bu dedik defalarca abv yönetim abv tudor

bak-surdan-siktir-git_838674.jpg

Trip yapıyor karı gibi sen kimsin la? 2 paralık topçusun karakterinse o kadar bile etmez. İnşallah iki lokma ekmeğe muhtaç kalırsın

Geçen sezon başında çok umutluydum, çok şey bekliyordum. Ama tam anlamıyla fos çıktı. Tez zamanda defolup gitmesi dileğiyle.

Gitsin nereye gidiyorsa defolsun derhaallllllllll

3 milyona teklif olsa bile düşünmeden satarım. Son vuruş hariç bi numarası olmayan, pozisyonu belli olmayan oyuncu. Bire birde Aydın Yılmazdan daha kötü.

Bizden ayrildikdan sonra cicek gibi acar buda bekleyinde gorun.

taraftar bunca zaman arkasında durdu destek verdi.wonderkid muamelesı gösterdi.yazıklar olsun NANKÖR

Kafası bizde değilden ziyade takıma ihanet ediyor. Bilinçlı olarak oynamayarak takımdan gönderilmek istiyor. Zamanında mancini gelince de diğer türkler futbolcular takıma ihanet edip oynamamıştı. Demekki hainlik türklerin genine işlemiş her platformda var.

Hayır bu tripler artistlikler nedir yani? Sen kimsin ya? Kaç senelik topçusun da böyle afra tafra yapıyorsun. Sen kim köpeksin ya? Sen nesin oğlum? Ulan pis almancı. Defol git takımdan. R'leri söyleyemeyen hırt herif seni.

Geri
Üst Alt