Sinan Gümüş

Zaten kimse Sinan' ı yeteneksiz olduğu için beğenmiyor değil

Azıcık aklını başına toplasın lig maçlarında 20-25 dakika oynayabilir

Oynadığı zaman görüyoruz ki o 20-25 dakikada bile 38 yaşında, yarı veteran futbolcular gibi takılıyor. Kabul edilebilir şey değil. Çok yetenekli olduğuna da katılmıyorum, oynamaya çalıştığı oyun stili atletizm gerektiriyor ki kaç yıldır takımda, verdiği izlenimden bahsettim. Şahsen yok saydığım futbolculardan biri. Vereceği en ufak katkı ekstradır benim gözümde...

Cacik olmaz bundan ya bosverin. FM’de bile gamsiz, calismayi sevmeyen adamdan hayir mi gelir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DSoevizWsAImQTc.jpg:large

Galatasarayda forma giydiği 2800 küsür dakikada 23 gol 11 asisti var üşenmedim hesapladım çoğuda ligde,iyi bir patlama ile çok ekstra bir katkı alabiliriz ikinci yarı

Trabzon için Olcan
Bursa için Volkan
Beşiktaş için Olcay
Trabzon için Burak

Sinan'da bizim için bu topçular gibi olabilir. Hatta çok rahat olur.
Bazı topçuların bazı takımlarla kimyası tutar yeteneksiz olsa bile takır takır golleri dizer. Sinan'da da bunlar gibi ligin bugunu bulmuş bir hava var.

Yukarda saydığım adamlar yetenek bakımından fakir ama o bulundukları takımlara çokça katkı sağladılar.
Sinan'dan bu katkıyı Terim sayesinde alırız umarım.

Sinan daha çok süre alabileceği bir yere kiralanmalı..

Bu cocukta potansiyel var ama oynamadıkca içine kapanıyor, dolayısıyla oyunu da gelişmiyor..

Olm sen nasil bir gerizekali topcusun yahu. Cenkten daha yeteneklisin cenkin geldigi seviye ortada hani bir yasam koçu tut ne bileyim aldigim paraya koyayim de git ozel hocalar tut kendine 1 sene parasiz surun ama eğit kendini bir şekilde sonra yeni yilda kamp donemine girince ben buradayim ağalar sizi hayirdir de. Çok degil 5-6 mac oha bu neymis dedirtsen minimum 1.5 milyon eurodan yeni sözleşme kapacaksin ama yok beyimiz küsüyor niye oynatilmamiş kardeş o halde git menajerine soyle ispanyada bir kulup bulsun sana kiralik yetiştir kendini.

Zor dostum zor. Sporcu ahlakı yok bu çocukta. Fatih Terim son şansı, keşke biraz parlasa da bonservis kazanma ihtimali doğsa.

Bence iyi topçu olabilir hala. Kendini geliştirir umarım. Bugün 2 net pozisyon kaçırdı ama bi tane atsa gerisi gelir gibi.

Fatih Hoca'yla birlikte yavas yavas kendini gelistirecektir.

Beyin eklense iyi topçu olabilir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ilk posisyonda küfürleri hazirliyordum, kaleci iyi kapatip tutmus. Ikinci posisyonda ise ikisini katlayip sövdüm...

AMA kosulari iyi, hemde cok iyi. Özgüven ile onlari da atar

Lan Sino bizi strese soktun, atsana be kardeşim onlardan bitanesini, neyse ver müzüğü.

Bu gece falakaya yatırmalı Terim az daha maçın içine sıçıyordu, laubali herif.

O pozisyonlar kaçar mı? Bu kadar laubalilik olamaz. Dönüşte yeseydik ne olacaktı? Olacak iş değil ya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt