Sinan Gümüş

Özgüven sorunu var gibi hata yapmaktan korkuyor, kaçırdığı 1 ve 3. pozisyonda yüz ifadesi çok şey anlatıyordu.

laubailikle alakası yok laubali olsa pozisyonlara giremez
iyi idi

pasları ve koşuları iyiydi normalde bitirir de ama iyi vuruşlar yapamadı

yine de iş yapacak gibi duruyor yer yer

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sinan çok kolay pozisyona giriyor gerçekten.

Akıllanamadı gitti şu çocuk. Hâlâ nerede olduğunun ve elindeki fırsatın farkında değil.

Şu yerli futbolcu kıtlığında değerini katlayabilecek potansiyele sahip ama kafa yapısı ve iş ahlakı çok sıkıntılı.

sent via GSC

O gollerden birini atsa ozguven patlamasi yapabilirdi ah ah...

Almanya 3. liginde top koştururken bu takım sana kucak açtı. Menejerinin gazına gelmeseydin bu takımda yıldızın parlardı. Terim senin bu takımdaki son şansın. İyi kullan.

ahmet sivri derhal takıma kazandıırlsın,bunu kim çeker artık ya

Tekrar söylüyorum Mehmet Batdal'ın Trabzon maçında yaptığını yaptı bir nevi 3 tane pozisyonu hiç ederek.

Bu maçı almasaydık şu anda kim bilir nelerine sövüyor olacaktık ve bir daha onun için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı.

Ulan Allahsız kitapsız, senin yüzünden ecel terleri döktüm tansiyon cihazı ile izledim maçı, o golleri kaçırmak ne ulan?

Son düzenleme:
Donk'un attığı topu nasıl kaçırır yahu. Topu dürtse kaleciyi çalımlayacak. İnanılır gibi değil. 2 defa maçı bitirme şansını kullanamadı. Yatsın kalksın şükretsin bu maçı kazandığımıza.

Ilk pozisyonu atmasi gerekirdi

Pozisyona girmesi yani cabalamasi olumlu

Geri
Üst Alt