Sinan Gümüş

miskin gerif yine golünü attı uyuz etti beni

Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi

Galatasaray formasıyla bu sezon 6. golünü atan Sinan Gümüş, tüm golleri Türkiye Kupası'nda kaydetti.

Senelerdir bundan bir şey olacak diye bekliyoruz lakin beyhude olduğu belli. Sinan, hırs yapacak ve Galatasaray formasının kıymetini anlayıp sımsıkı sarılacak karakterde bir oyuncu değil. Yetenekli lakin son derece gevşek bir karaktere sahip. Bugün oyundan çıktı sanmıştım ama golü atınca oyunda imiş dedim. Zahmet oldu ama yine de attığı gol için teşekkür ediyoruz.

Olsa olsa santrfor olur veya ikinci santrfor Burak Yılmaz gibi.

Oyun içinde her anlamda yetersiz kalıyor genelinde.

Taktik oyun zekası çok çok düşük.

Geçin bu işleri. 4 senedir bu takımda, yaşı 24'ü geçti 25 oldu. Genç falan diyenler var hala. Abdülkadir Ömür kendisinden 5.5 yaş küçük olmasına rağmen Trabzon gibi hiç bir sistemi olmayan takımda bile fark yaratıyor.

Kupada 6 değil 66 tane de atsa bir cacık olmaz bundan. Aydın Yılmaz, Emre Çolak'a da senelerce "genç" falan diye diye kariyerleri burada geçti.

Sene sonunda ya yollansın ya da kiralık gitsin.

Garrynin yaptigi gelisime bakin bi de buna.bugun dikkatimi cekti kilo da almis. 4 senedir gram ilerleme kaydedemedi. Sen sonu yollamak sart

1 gram övgüyü hak etmiyor, bencil herifin teki. arada uyduruk maclarda gol atar ve göz boyar hepsi bu.

sacma sapan kartlar görüyor ve hakeme el kol hareketi yapiyor. bir de kaleyi bulmayan isabetsiz sutlari var tabiki.

Sinanı şimdiye kadar savundum.Önemli meziyetleri var, hızlı bir oyuncu, isabetli ve sert şutları var, bir forvet gibi oynayabiliyor havadan çok meziyetli olmasa da sezgileri ve yükselmesi fena değil, feghouli belhanda ve rodriguese kıyasla kat be kat yetenekli günümüz futbolunda özellikle sistem takımları için çok önemli bir özelliğe sahip KESKİN ŞUT ve GOL atma becerisine sahip ancak Sinanda taraftarı rahatsız eden bir şey var ... vucut hareketleri taraftarda fazla rahat fazla gevşek izlenimi uyandırıyor. Bu onun rahatlığından değil bence kafa olarak sorunları olmasından kaynaklanıyor. gereksiz fauller yapmayı sertlik sanıyor. Hakemlere karşı sürekli el kol hareketleri yapıyor. savunması gerçek anlamda berbat ne zaman nerede duracağını bilmiyor ve ne yazıkki bunu hiçbir zaman düzeltemeyecek gibi geliyor ki 17 18 yaşında oyuncuların daha iyi savunma yaptıklarını görünce iyice umudum azalıyor. ilili mücadelerde hiç yok ilk temasta yerde, sürekli topu kaptıracak korkusu yaşatıyor size. ama en önemlisi tüm meziyetlerine rağmen enejirsi ve direnci yok. Sanki takımdan bağımsız halı sahada maç yapıyor havası var. Bu tavırlarının ne kadarlık kısmı taraftar baskısından kaynaklanıyor bilmiyorum ancak yurtdışında futbolcunun mental yönden gelişmesi için çalışan kiişiler var. belki yurt ddışına gitmesi ikendisi için iyi olabilir. Galatasarayı çalıştıran hiçbir hocaya sisnana görev vermedi diye artık kızamıyorum. Ancak bu kadar üztün yeteneğe rağmen sinanın bu halde olması üzücü. Sinan da kafa olarak bazı problemler var ve bu avrupada çözülebilir mi veya ne oranda çözülebilir bilmiyorum. şu ana kadar desteğimin en büyük sebebi bu meziyetleri bir taraftar olarak sahada görmek isteğimdi ancak ben bile umudumu kaybetmeye başladım.

Hral

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yaptığı resmen altın vuruş :005:

sent via GSC

Galatasaray'ın genç taraftarı kadar spordan anlamayan başka bir kitle yoktur zira adamlar selçuk inan'ı baş tacı edip prandelli döneminden beri Sinan Gümüş'ü yemeye çalışmışlardır ama Sinan da her kritik maç golleri sokup sokup çıkartmıştır. Aydemir Ağabeyin de dediği gibi galatasarayı kimse yıkamaz galatarasayı galatasaraylılar yıkar...21. Şampiyonluğu getiren maçı tek başına aldırmıştır Sinan Gümüş...ee ne yaparsan yap gurbetçi efendi bir türk olduğun için yeniçerici tayfa tarafından hep hakkın yenecek arslan parçası...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt