Sinan Gümüş'ten Löw'e ret

Habib Aslan

10 Numara!
Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, Galatasaray'da son maçlarda sergilediği futbol ve attığı gollerle dikkati çeken gurbetçi oyuncu Sinan Gümüş'e telkinde bulundu. 22 yalındaki futbolcu, ''Ben Türküm, Türkiye forması giyerim'' dedi.

:bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak:

CPNncWDUYAA-DA-.jpg

Mustafa Yildizdoğan - ?l?r?m Turkiyem - YouTub

verin gazi sinana da cabuk havalara girsin ve diger yetenekli türk futbolcular gibi kaybolsun diye.

Zaten Almanya'yı seçseydi muht. maç oynamazdı

Calhanoglu Almanya'yı seçseydi Almanya'nın ilk 11e girerdi

Terim cagirmaz bunu kadroya. Cunku Terim'in oldugu yerde adalet vardir.

Menajerini ahmet bulut yaparsa Türkiye MT ında neden oynamasın. Gerekli kriterlerden en önemlisi.

Sinan kafayı mı yedin yavrucum, napacaksın ki Türk milli takımında. Önemli turnuvalara 10 senede bir zor katılıyoruz, başında fatih terim var. Hiç gereği yok.

Git alman milli takımına mis gibi, futbolun da gelişir.

Habere bak :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

lan löw ne yapsin bunu
takim biraz kaliteli olsa bizde bile siritir

Sinan'ın karakterini gösterme zamanı geldi ya medyanın bu oyununa gelecek havalara girip kaybolup gidecek, ya da kulak asmayıp hep daha fazlasını isteyecek.

alman milli takımında oynayamaz ama türk milli takımına büyük fayda sağlar terim yasini bile aldı sinanı hertürlü alması lazım sinanın doğuştan gol yeteneği var ben ilerde ronaldo vari birşeyler bekliyorum çok çalışırsa tabi

Türkiyede kalırsan 1 yıl sonra başak şehir 3 yıl sonra Balıkesir sporda futbol kariyerini tamamlarsın :)

Geri
Üst Alt