Sinan Kurt Resmen Bayern'de

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan
Sinan Kurt Bayern Münih ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

bayern-gladbach-talent-talente-zoff-sinan-kurt-alessandro-schoepf-1dru-Wqjp.jpg

Yaklaşık son iki sezondur , bu yaz transfer sezonu ile birlikte üç sezondur gündeme geldi adı sürekli geçti fakat olmadı.

Almanya'da ki gurbetçiler arasında potansiyel olarak bir numara olduğu herkes tarafından bilinen bir oyuncu , hayırlısı olsun bu sınırda kaçan bir yerli daha.

bayadır merak ediyorum bizim milli takımımı seçer alman milli takımınımı

Kimi seçerse seçsin milli takım olarak farketmez ama Bayern'i seçmekle çok doğru bir karar almış.

Kaynak haberin icerigi yok bonservis parasi belli degil nasil konu aciyorsunuz hayret

yine üst düzey türk yetenek kaçirdik, amA hajroviç ve salih dursun gibilere istenilen parayi verdik veriyoruz..........

Bu tarz oyunculara kaçırdık diye yorum yapmamak lazım bizimkiler ilgilendi mi görüştü mü bilmiyorum ama bu yaşta bi oyuncuyu Bayern istiyosa Bayern alır Türkiye'ye gelmesi akıl kârı değil

bizde oynamasını isterdim ama insan düşünüyor heba olup gider bu şike liginde

Sinan'ın bildiğim kadarıyla annesi Alman...

Çok çok büyük yetenek , adı zaten Bayern ile geçtiği anda ümidimi kesmiştim kendisinden,gerçi bu rezil lige gelse de üzülürdüm onun adına...

Umarım Alman milli takımını seçer...Bizim burada A takıma zor girer,girse bile her şey ondan beklenir teknik taktik disiplin yok maalesef...

Geri
Üst Alt