Sinan Yılmaz'dan Sezon Öncesi Galatasaray Analizi!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
galatasaray_arma.jpg

Son dönemde takımımızla ile ilgili yazdığı yazılar ile dikkat çeken Sinan Yılmaz, ligin başlamasına kısa bir süre kaldığı şu günlerde Galatasaray'ın son durumu ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Detaylar GSC Portal'da...

Telles konusunda çok haklı

Melo' ya aşırı derecede özeniyor

Yazılarımı çalmış olabilir :D ,okuduklarımı kaale alan renkdaşlar dikkat etmiştir zaten.Çok vurguladım bunlar ufak noktalar gibi durur ama çok önemlidir demiştim.Söylenecek söz çok ama transfer sezonu kapansın takımı görelim bi

(Tellesi Kastediyorum)

Dogru analizleri bulunmayan bir yazi, oylesine yazilmak icin yazilmis gibi.

Chedjou'dan tutun pres konusundan yavas pas oyununa kadar vurgulamak istedigi konulari gecirmis gibi geldi bana.

Ornek verecek olursak Chedjou meselesi.

Chedjou Lille'de neden iyiydi? Neden Lille'in defans ikilisi hala basarili?

1. Chedjou'nun partneri Marko Basa'ydi. Basa'nin profiline bakalim:Uzun boylu, hava toplarina hakim, geride liderlik yapip partnerinin(Chedjou, Kjaer) olusturdugu bos alanlari kapatan, supuren tas gibi stoper.

Chedjou'nun partneri Semih oldugunu unutuyoruz. Ikiside birbirlerine benzeyen, bana gore ayni profile sahip oyuncular. Keza Balanta'da oyle.

Peki Lille'de nasil gayet istikrarli, basarili performans sergilemisti Chedjou?

Topa ilk basan, rakibi ilk karsilan, topla riskli hareketler diye nitelendirebilecegimiz atraksyonlara giren kisiydi Chedjou.

Arkasindaki bos alanlari Basa reyiz kapatiyordu, kirli isi Basa temizliyordu, supuruyordu.

neyse konudan fazla sapmayalim..

Geri
Üst Alt