- 19 Mart 2014
- 28.098
- 29.543
- 2.598
Maalesef vefat haberinin başlığını ben açmıştım. Efsaneyi bir kez daha anıyorum. Ne efsaneydi ama !Sampiyon Bold pilot ilk 100' e girememis skandal. muhtesem bir hikayeydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maalesef vefat haberinin başlığını ben açmıştım. Efsaneyi bir kez daha anıyorum. Ne efsaneydi ama !Sampiyon Bold pilot ilk 100' e girememis skandal. muhtesem bir hikayeydi
çok para yok yeaBirkac kisi film isine girelim arkadaslar, dönen paralara bakin. Bunlari izleyen sığırlar bizi de izler herhalde
7 aralıkta çıkmış çünkü konu 5 kasım tarihliSampiyon Bold pilot ilk 100' e girememis skandal. muhtesem bir hikayeydi
Belgesel tadinda acikli bi hikaye olacak, bir iki yaşlı aglatacaksin ama iyi pazarlaman gerek atiyorum mubadele donemi yapilan olaylari ele alacaz, boyle yaptilar boyle ettiler falan diye. Millet de hemen sey diyecek mal mal seyleri izliyolar bizim yasadiklarimizi anlatan filmi izlemiyolar akın edecekler. Ordan yolumuzu buluruz sonraki yapim cinli filmçok para yok yea
Ben bir bunu severim birde Dinyeper'i.Maalesef vefat haberinin başlığını ben açmıştım. Efsaneyi bir kez daha anıyorum. Ne efsaneydi ama !
sektör o kadar da başıboş değil benceBelgesel tadinda acikli bi hikaye olacak, bir iki yaşlı aglatacaksin ama iyi pazarlaman gerek atiyorum mubadele donemi yapilan olaylari ele alacaz, boyle yaptilar boyle ettiler falan diye. Millet de hemen sey diyecek mal mal seyleri izliyolar bizim yasadiklarimizi anlatan filmi izlemiyolar akın edecekler. Ordan yolumuzu buluruz sonraki yapim cinli film
Sampiyon Bold pilot ilk 100' e girememis skandal. muhtesem bir hikayeydi