- 15 Aralık 2008
- 6.673
- 748
- 1.878
Cilalı İbo Fenerliydi, Turist Ömer Fenerliydi, Hababam Sınıfı okuldan kaçıp Fener maçına gitti, Kemal Sunal "Gol Kralı"nı oynarken de Fenerliydi, kaleciyi oynarken de Galatasaray'ı satıp Fener'e transfer oldu. Kızı Galatasaraylıyken bile kendi Belşiktaşlı'yı oynadı. Mavi Boncuk'ta tüm kadro Fenerliydi, Metin Akpınar İtalya Milli takımını Beşiktaş'a benzetiyordu. Amatör kümede yıldızı parlayan İlyas Salman Fener'e transfer oldu. Kayserili 4 kafadar bile stada çıktıklarında Fenerbahçe-Kayseri maçı oynanıyordu. Hababam Sınıfı'nın yeni versiyonlarında 6-0'la dalga geçildi. Tolgahan Sayışman Fenerbahçeli bir fanatiği canlandırdı. Dizilerde bile Fenerbahçe hegemonyası vardı. Bizimkiler'in Ali'si, Çocuklar Duymasın'ın Havuç'u Beşiktaşlı yapıldı. Karadenizli rolünde oynayan tüm karakterler Trabzonspor'lu yapıldı.
Metin Oktay'ın oynadığı "Taçsız Kral" filmini saymazsak yıllarca ama yıllarca Galatasaray Türk sineması ve dizi sektörü tarafından ya görmezden gelindi ya da kaybeden, kötüler klasmanında gösterilen .Fenerbahçe'ye "Yenerbahçe" lakabı uygun görülürken "S alatasaray" diye adlandırılan Galatasaray için belki de ilk kez (varsa da popüler değilmiş) ön plana konulduğu bir film yapılmış. İşte fragmanı ve içeriği;
Aşk Oyunu Fragman - Beyazperde.com
Fragmandan gördüğüm kadarıyla başrol oyuncusu Galatasaraylı yapılmış ve şampiyonluk maçından falan bahsediliyor. Tolgahan Sayışman'ın filmine benzer bir film gibime geldi ama izlemek lazım. Kötü bir film de olabilir bilmiyorum ama beyazperde'de bir Galatasaray filmi görmemiş bünyelere iyi gelebileceğini düşünüyorum.
Nihayet Türkiye'nin en büyük spor kulübünün bir filmde ağırlıklı olarak işlenmesini akıl edebilmiş bir yapımcı. Bunların sayısının ve kalitesinin artması dileğiyle..
Metin Oktay'ın oynadığı "Taçsız Kral" filmini saymazsak yıllarca ama yıllarca Galatasaray Türk sineması ve dizi sektörü tarafından ya görmezden gelindi ya da kaybeden, kötüler klasmanında gösterilen .Fenerbahçe'ye "Yenerbahçe" lakabı uygun görülürken "S alatasaray" diye adlandırılan Galatasaray için belki de ilk kez (varsa da popüler değilmiş) ön plana konulduğu bir film yapılmış. İşte fragmanı ve içeriği;
Aşk Oyunu Fragman - Beyazperde.com
Fragmandan gördüğüm kadarıyla başrol oyuncusu Galatasaraylı yapılmış ve şampiyonluk maçından falan bahsediliyor. Tolgahan Sayışman'ın filmine benzer bir film gibime geldi ama izlemek lazım. Kötü bir film de olabilir bilmiyorum ama beyazperde'de bir Galatasaray filmi görmemiş bünyelere iyi gelebileceğini düşünüyorum.
Nihayet Türkiye'nin en büyük spor kulübünün bir filmde ağırlıklı olarak işlenmesini akıl edebilmiş bir yapımcı. Bunların sayısının ve kalitesinin artması dileğiyle..