Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnsanların sezonun hikayesine paralel psikolojik olarak rahatlamaya duyduğu açlık, en ufak bir avantaj elde edildiğinde zafer gibi kutlamasına sebebiyet veriyor. Ancak ligin en az gol yiyen ve en az puan kaybeden takımın bu "kazandık" sarmalına girdiğinden beri 3 maçta 9 gol yiyip, hem kupadan elenip, hem de üst üste 2 haftada 5 puan kaybetmesi normal değil. Son maçı da penaltı kazanmasak belki de kazanamayacaktık. Takımda fiziki düşüşün yanında mental gerginlik de had safhada.
Bu hafta 5 puanlık avantajla kümede kalma mücadelesi veren İstanbulspor'la oynayacağız. İlk devredeki maçı hatırlayanlar ne kadar zorlandığımızı hatırlayacaktır. Karşımızda istekli ve puan almak durumunda olan bir rakip olacak. Her ne kadar kağıt üzerinde güç farkı gözükse de bu tip farkların ortadan kalktığı her maçın eşit şartlarda oynandığı zor haftalara girdik.
kesinlikle. zaten hem sosyal medya, hem resmi youtube sayfamiz altindaki bu minvalde yorumlar,, forumumuz da ve sozlugumuzde de benzer rehaveti ve rahatligi nacizane sezdigimden dolayi - uzun zamandir boyle bir baslik acmayi dusunuyordum. foruma doner donmez ilk dusundugum konu bu idi .1. paragrafta yazdığım sebeplerin paralelinde taraftarın sosyal medyada yarattığı atmosfer beni ciddi anlamda korkutmakta.
bu noktada da dogru bir tespite parmak basmissin -bence de.Takımda düşüşte olan isimlerin oyunumuzun %50'sini oluşturduğunu unutuyoruz.
Elbette "Mayıslar bizimdir!" güzel bir slogan ancak İstanbulspor maçında karşılacağımız 1 kaza bir sonraki maça rakipleri motive edip lige tutunmalarını sağlıyor ve bizim üzerimizdeki stresi arttırıyor. Mevcut kadronun bu stresi rahatça kaldırabildiğini de sanmıyorum.
Kalan maçların hepsi şampiyonluk maçıdır. Matematiksel olarak garantilemedikçe odağımız dağılmamalıdır.
kesinlikle canim renkdasim.Aynen, en az onlar kadar savasmazsak puan kaybi surpriz olmaz. Teknik heyete ve taraftara buyuk iş düşüyor
noktasi virgulune .kesinlikle bu bakista olup ~ kalan maclari da kazanacagiz-Ciddiyet, mücadele, konsantrasyon.
Zor maç zeytin doğru söylüyor
mac mac gidecegiz.
<-cumartesi günü kendi sahamızda Sivasspor karşılaşması var. Daha sonra Ankaragücü ve Fenerbahçe maçıyla bitiriyoruz. *Hedefimiz bütün maçları kazanmak. *Kazanarak bitirmek. Nerede olursa olsun en kısa zamanda bu şampiyonluğa ulaşmaya çalışacağız. *Hepsini kazanarak bitirmek istiyoruz. *Bizim için kazanmak önemli. Cumartesi günü taraftarımıza birlikte stadımızda olacağız. Onların yaratacağı atmosferle birlikte takımız için *şampiyonluk yolunda çok önemli karşılaşma olacak. Şu anda tek düşündüğümüz cumartesi günkü maç. Yeniden toparlanacağız. Cumartesi gününe hazır olacağız.
Başakşehir maçından beri her maç adım adım her maç final havasıyla ilerliyoruz yolu yarıladık şimdi sıradaki maç Sivasspor maçı o da bir finalHer mac final. Galatasaray taraftarinin digerlerinden tarihsel farki; 1- Rasyonel olusu, 2- Son dakikaya kadar inancini kaybetmemesi, 3- Basariyi bir sonraki basarinin baslangici olarak kabul etmesi.
Onumuzdeki her mac final. Son mac, gule oynaya mac izlemek istiyorsak, onumuzdeki iki mactan 6 puan ile cikmamiz ve diger tum olasiliklari, planlari, duzeni cope atmamiz gerekiyor. O gun, yer sari gok kirmizi olur bize, harika bir atmosfer ile Nevizade'den baslar kutlamalar. Aslanlar gerekeni yapacaktir, tarihsel olarak sorumluluklarinin bilincinde olduklarini dusunuyorum.
Final, siradaki her mac.