Sinyor Mancini Takımımızı Ziyaret Etti!

Saclarina ne yaptın gerçek imparator :(

Bir yerli hoca söyleyin bana. Sözleşmesi dolmadan takımdan gönderilen, tazminat dahi istemeyen ve takım kampını ziyaret edebilen? Var mı ?

Oğlu oynuyor diye gelmiş abartmamak lazım yoksa Budapeşteye bizim için özel gelmez. Ha İstanbul'a ziyarete gelir doğal karşılarım karakterli bir adam.

honved roberto mancini stadı olacakmış stadın ismi ondan gelmiş.

İnşallah Parandelliye o olağanüstü taktiklerinden vermemiştir.

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

Kimi hoca vardır ne olursa olsun kendi sistemini oynatır ona göre futbolcu ister, kimi hocada elindeki futbolcularla sistemini yapar. Mancini ilk verilen ornekteki hoca ve bu hocalar Türk futboluna asla uyum saglayamayaz çünkü yabancı sınırlaması var istediği tipte oyuncular olmuyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adama TT Arena da birçok maçta ayıp edildi. Fatih Terim tezahüratları yapıldı.

Ama gördük ki gerçek imparator Sinyor Manciniymiş.

Dipnot: Bizim taraftar adam olmaz

Kibirsiz İMPARATOR.

Yabancı ve yeni olmasına ramen maaşın üzerine yatmayıp gitmeyi yeğledi.

Adam değilde nedir ?

Harjovic olayından sonra...

Kendi klasına son derece yakışan bir davranışta bulunmuş. Kıymeti gidince bilinen bir adam oluyor sanki. :)

Inb4 Terim'e laf atmak.

Imparator Adanali'dir

Siz elin İtalyan'i sevmeyi devam edin, ama ben o harika deplasman maçları özlemedim

Ben Mancini'nin sanılanın aksine Fatih Terim'den daha cesur olduğunu düşünüyorum. Bizde cesaret saldırmak olarak algılanıyor ama en kötü sezonumuzu hatırlayalım , Adnan Polat kurtarıcı olarak ilk kime gitti?

Galatasaraylı İmparator Fatih Terim'e , peki o ne cevap verdi? Ailevi sebepler falan filan. Asıl sebep ne ? Galatasaray en kötü sezonunu geçirirken adının ve kariyerinin lekelenmesinden korktu. Hani Aslolan Galatasaray'dı? Hani o müthiş laflar?

Hagi, kendisine bir daha Galatasaray'a teknik direktörlük kapısını kapatan bu zor seçimi en azından denemişti. Mancini de Fatih Terim'den daha cesur olduğunu sezon başlamışken hiçbir oyuncuyu tanımıyorken ve Türkiye ile ilgili bilgisi çok az olmasına ve takım Avrupa'da 6-1'lik bir mağlubiyet görmesine rağmen kabul etti ve ertesi gün Juventus ile maça gitti. Ayrıca kariyerinin zarar görmesinden korkması gereken biri olduysa da bu Mancini'ydi. Çünkü Türkiye kariyeri onun için bir risk taşıyordu ama Fatih Hoca'nın yapamadığını sezon ortasında tanımadığı bir takımda başarılı olacağına inanarak yaptı.

Fatih Hoca en başarılı yerli hoca buna kuşku yok ama bu apolet için Galatasaray'ı bile anında harcayabiliyor. Adı güzel bir stada verilmesine rağmen değdi mi? Ne yazık ki hep günün adamı oldu, zor günlerde ise ortadan kaybolan. Hatırlar mısınız 2011-2012 sezonunda Fatih Hoca 3-0 yendiğimiz ilk Ankaragücü maçından sonra ''Eğer Galatasaray'da olmasaydım , Ankaragücü'ne yardımcı olurdum'' diye konuşmuştu, Hani Galatasaray'da değilsin , iki takım çalıştırmayı da seviyorsun , neden Ankaragücü'ne yardım etmiyorsun? Sadece takdir toplamak için edilmiş bir laf mıydı bu?

terim zor donemde takimin basina gecmeyi reddetti demisin peki mancini niye ayrildi bizden bunu atlamissin, oda ayni sekilde basarisiz olacagini kariyerine darbe vurulacagini dusundugu icin olabilir mi?

Tapatalk

adam sezon ortasında kargaşada geldi takımı ikinci yaptı şldeyiz, yeri geldi yanlışlar yaptı, saçmaladı ama onlara rağmen kazanmasını bildi. niye kötü anılsın ki, adam dün geldi, ayrldı bugün kulübü ziyaret ediyor, herif tazminat bile almadı giderken.

Geri
Üst Alt