Sırada Emre Güral Var!

Umut'u yollayip 2 forvet + emre gural alacaklarsa kafi

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Peki ya Umut 2. forvet, Emre Güral 1. forvet olursa?

Cg-GYMHXEAAVcJY.jpg

Ramazanın son günü bombalar birer birer patlıyor.Dursun başkan oruçlar bozulmasın diye son güne bıraktı.

Ücreti düşük oluyor alınanların eyvallahta, katkıları olmuyor onu ne yapacağız.

hala yerli futbolcu hala rotasyon icin alinmak istenen eleman, arkadas bunlar sigirmi anlamiyorumu? sen ilk 11 icin direkt oyuncu almis olsan zaten yedek külüben güclenecek hele yabanci sinirindan kolaylik saglanmiskene.

bazi arkadaslar diyorki mecburen yerli transfer sart, ilk 11 sirf yabanci ile olsa yedek külüben hep yerli otumasi gerek, ozaman diyorumki suan kac yerli ile oynuyoruz ilk 11de? bunlar zaten hepsi yedek külübesinde oturacak. bir iki de eskiden yedek kalan yerliler oturur al sana tas gibi takim.

ben gercekten anlamiyorum yeterince yerli futbolcumuz varkene hala yenilerni almalarina

Umut yerine üçüncü forvet olarak maaşı 500 B € dolaylarında olursa çok iyi bir hamle olabilir.

3. forvet olarak iyi olur ama yönetim kesin 2. forvet olarak düşünüyor. 1. Forvete de Eren Derdiyok veya Rodallega düşünülüyordur.

inşallah alırlar emre bizde iş yapar yaşıda genç sayılır tabi uçuk maaş verilmemeli.

Bu mallar transfer yapmasa daha iyi.

Geri
Üst Alt