Sırada Mevlüt Erdinç Var!

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri

DXQ5Ao.jpg

Galatasaray transfer taarruzuna devam ediyor. Olcan Adın ile anlaşan Aslan, gözünü Mevlüt Erdinç'e dikti.

Haberin Devami GSC Portal'da

Hani T.D gelmeden oyuncu alınmayacaktı ? Önce T.D'ye sorulacaktı ?

Burak'ın yedeği olarak düşünüyoruz heralde.Umut'u da Trabzon'a vermek lazım.31 oldu yaşı.

Alınabilecek yerliler için herkes hemfikirdir. Salih Dursun gibi oyuncular almasınlarda. Yabancı oyuncu transferi için hocayı beklemek doğru. Mümkünse verim alamadığımız yabancı oyuncularıda yeni TD gelmeden gönderelim, şimdi yeni gelen TD bunları görmek istiyorum der ve daha fazla zaman kaybı yaşarız.

Yabancı forvet alsak bile Burak Yılmaz yedek oturmayacak. Yine kanatta sürünecek sezon boyunca ve bize katkısı olmayacak.

Mecburen Burak'a alternatif bir yerli golcü almamız gerekiyor. Mevlüt'ü saymazsak piyasada Galatasaray seviyesinde olan yerli bir golcü göremiyorum.

Burak, Mevlüt, Umut 3'lüsü bizi götürecek gibi gözüküyor. Seneye yabancı sınırına kesinlikle yeniden bir ayar verilecektir, o zaman Umut'u gönderip yabancı bir forvet alırız.

Olcan gibi mecburi bir transfer! Yanlız 6 milyon falan etmez Mevlüt.

Chedjou + 2 milyon uygundur bence. Nounkeu'yu kimse almaz.

Gelecek hoca yabancı olursa yerlilerden yine bir haber olacak. Mevkileri söyleyecek ve bizim yönetim alacak. Yine aynı hesaba geliyor. Yerli bir hoca gelse yine isimler aynı olacak. Yabancı hoca gelince yeni türk pasaportlu futbolcular türemeyeceği ortada. Kadromuzla fazla oynayamıyoruz maalesef (ilk 11 olarak %80-90 aynı kadroları görüyoruz.)

Yedek olur veya burakı yedekler.

Ilk 11 için tek forvet yeterli.

Ilk 11 için bir kaliteli türk lazım.

Ya kanat, stoper veya sol bek.

Mevlüt bana göre Umut'a çok benzer fakat 1-2 tık daha iyi oyuncu teknik ve topla oynama bakımından Mevlüt geldiği taktirde Umut'u yollamamız gerektiğini düşünüyorum Mevlüt'te Umut'ta forvet değilde daha çok 2. forvet olarak tamamlayıcı forvetler bence Umut'u mesela Bursa'ya bir kaç oyuncu daha kullanarak gereksiz türklerden Enes Ünal'ı isteyebiliriz.

yabancı santraforu unutun yabancı olarak anca stoper gelir oda chedjou giderse

Yabancı td gelince ben bir araştırayım diiyeceğini mi sanıyorsunuz..türk oyuncularını transfer komitesine bırakır ve sorumluluk almaz

Sent from my iPad using Tapatalk

Gelebilecek yerli oyuncular belli zaten. Hoca olmadan da bu tip isimleri almamız kadar doğal bir şey yok. Olcan'dan sonra Mevlüt'le de anlaşırız umarım.

Geri
Üst Alt