şişli etfal'de ayaküstü bırakan teyze

Teyze kendini aşmış başlığı falan gördüm sabah ama yoğundum giremedim :D

Bu ney lan Teyze insanlar da mide denen birşey var sende olmasa da. Benim burada midem kalktı orada ilk farkeden kızı düşünemiyorum

Teyzenin psikolojik veya fiziksel bir sıkıntısı var mıdır bilemem lakin posayı kol gibi bırakmış mübarek :red:

forumun gündemi bu mu

Oha be kardeşim bu nedir ya
Buna gülmeyelim de ne yapalım şimdi :D

Benim bildiğim tuvalet eğitimi daha çocukken öğrenilirdi ama teyze biraz (!) geç kalmış.

Komik bir görüntü, ama tuvalet dolu oldugundan dolayi yapmis olabilir. Tutamadi belki, ve usulca birakip gideyim dedi. Sonucta yüzü zaten belli olmuyor. Yani ben öyle düsünmek istiyorum hic degilse... Allah saglik versin ne diyeyim...

Şişli etfal virali olabilir, bütün türkiye onları konusuyor

Lan bu nedir böyle hahaha :D
Teyze naptin sen böyle? :D Gercekten nutkum tutuldu ne diyecegimi bilmiyorum. Insallah bilincli yapilmamistir zoraki birseydir
hastalik felan.

Önceden çalışılmış bir duruma benziyor :D

bazı detaylar var ..
* kadın donsuz gezecek biri değil. başını kapatıp g*tünü açmak olmaz kaldı ki bu mevsimde çıplak dolaşılmaz demek ki kasden s*çmak için gitti.
* pisliği yere rahatça ve elbisesine bulaştırmamak için pozisyon alıyor bu arada etrafı kolaçan ediyor .
* pisliği bıraktıktan sonra çaktırmadan kaçıyor
* ishal değil demek ki mecbur kalmamış.
kadın hakkında kamu davası açılmalı ve para cezası verilmeli.

sen ajan mısın dostum ? fazla iyisin bu konuda

Kimlerle aynı ülkede yaşıyoruz dedirtmiştir.Bence tecrübeli hanım ablamız bu ilk tecrübesi değil kendince imza haline getirmiş olabilir ha amaç derseniz soda şişesine oturarak intihar etmeye çalışıldı bu ülkede o günden beri amaç aramayı bıraktım.

İşin ilginç kısmı bu kadar kapalı kişiliğin halka açık bir alanda bu eylemi gerçekleştirmesi,bu kadına "pardon,bir şey sorab..." deseniz öcü görmüş gibi sizden kaçması muhtemel,kliniklik vaka.

Geri
Üst Alt