şişli etfal'de ayaküstü bırakan teyze

Teyzenin tekniğini ben de çözemedim ağabey :asd:

Abovvv bir sürü şeyle ilgilenirken bir pot kırdığımı farkettim. Sormak istediğim fotomontaj olabilirmi diye sormaktı. En son mesajı okuduğumda gördüğüm mevzuyu bu haldeyken sorarsam olacağı bu;

Özür dilerim kardeşim. Erman Türker

Orada bir de Corel açıktı yeni kapattım :(
bac59flc4b1ksc4b1z-22.jpg

Abovvv bir sürü şeyle ilgilenirken bir pot kırdığımı farkettim. Sormak istediğim fotomontaj olabilirmi diye sormaktı. En son mesajı okuduğumda gördüğüm mevzuyu bu haldeyken sorarsam olacağı bu;

Özür dilerim kardeşim. @Erman Türker

Orada bir de Corel açıktı yeni kapattım :(
bac59flc4b1ksc4b1z-22.jpg
Özüre gerek yok ağabey pot falan kırmadın herhangi olumsuz birşeye yormadım ben :) Aklımın ucundan bile geçmedi sıkıntı yok. Teyzemiz tarih yazmış onun üzerine geyik yapıyoruz işte olan bu :asd:

Alzheimer hastası diyorlar. Öyle ise normal karşılayabilirim.

bu konuda duyarlı bir yaklaşımda bulunamayacağım net komik olay. sonradan gelen genç kızın tavrına, kadının bir şey olmamış gibi devam etmesine falan kahkaha attım :D

Hastanenin içine etti (Mecazi anlamda değil) diye bir haber vardı bir sitede, içeriğini okumamıştım, demek ki buymuş. Yalnız gülüyoruz ediyoruz ama yaptığı şey kolay bir iş değil, takdir ettim açıkçası. :D

Cinci Hoca' nın birisi "Git hastaneye, büyük abdestini yap, muradın olacak" demiştir. Kadın da yapmıştır. Hiç birinizin aklına gelmemesi ilginç.

Teyze hastaneye değil de ülkenin ortasına etti herhalde bu olaydan olduğundan beri normal bir gün olmadı.

Geri
Üst Alt