Özgün Yazgan
Aslan Üye
- 14 Aralık 2008
- 9.158
- 148
- 1.358
Cevap: Bu Kadro Nasıl ve Ne Oynar (2. Devre)
harika
Nasıl kadro
![]()
harika
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl kadro
![]()
Nasıl kadro
![]()
Nasıl kadro
![]()
Nasıl kadro
![]()
Aslında tam böyle değil keita ve arda daha ileride oynuyorr elano ilede sarp daha yakın birbirine ama oyun böyle otomatik yaptı:boohoo::boohoo:
Nasıl kadro
![]()
Nasıl kadro
![]()
Bu oyuncular için en ideal takım dizilişi 4-1-2-3 aslında.
Sabri(Uğur) - Neill (E.Güngör) - Servet (G.Zan/E.Aşık) - H.Balta (Caner)
M.Sarp (M.Topal)
Elano (Barış) - Arda (Ayhan/E.Çolak)
Keita (Aydın) - Jo (Baros) - Santos (Kewell)
Bu oyun zayıf rakibi perişan eder, ama güçlü rakipte işimiz zor olur.
Bu oyuncular için en ideal takım dizilişi 4-1-2-3 aslında.
Sabri(Uğur) - Neill (E.Güngör) - Servet (G.Zan/E.Aşık) - H.Balta (Caner)
M.Sarp (M.Topal)
Elano (Barış) - Arda (Ayhan/E.Çolak)
Keita (Aydın) - Jo (Baros) - Santos (Kewell)
Bu oyun zayıf rakibi perişan eder, ama güçlü rakipte işimiz zor olur.
Santos'un gelmesi demek Rijkaard'ın Arda'yı İniesta görevine soyundurması demek. Zaten son maçlarda hep ortada oynuyor Arda. Yani Arda'yı Elano'nun yanına monte edecek Rijkaard. Buradan yola çıkarsak;
_________________Leo________________
Sabri_______Neill______Servet_____Hakan
_______________Mehmet_______________
_______________________Elano_________
____________Arda_____________________
Keita_____________Jo___________Giovani
olacaktır kadromuz. %99 bu olur yani. Mehmet-Mustafa değişebilir o kadar. Zaten Mehmet çok ileri çıkmayan ve defansif ön libero oynayacak. Elano zaten oyunu çift yönlü oynayan birisi defansa da çok yardım ediyor. Arda ise Elano'nun az daha önünde oynar, son maçlarda da böyleydi çünkü. Fakat işte Arda'nın da burada defansa yardım etmesi ve mücadele etmesi gerekiyor. Arda isteyince defans yapabilen birisi.
Herneyse kadro sanırım böyle olacak. Bize de destek vermek düşer artık. Rijkaard & Neeskens işlerini bilen kişiler zaten, güvenim sonsuz onlara.
Katılıyorum. Kadro kesinlikle böyle olacak. Avrupa maçlarında ise Arda muhtemeldir ileriye geçecek. Zaten o ileriye geçerse orta sahada Elano'nun yanına ya Sarp gelir ya da Caner'i koyar, koymalı. Caner'in de, ben, Arda gibi Elano'nun yanında oynayacağını düşünüyorum. Çok alternatifli oldu kadro gerçekten.![]()