Sıva Ustası Şehit Çocuğuna Evini Bağışladı

Kemal Bulur

Gakkoş
10 Numara!
Ayda 25.500 TL maaş alan Milletvekilleri ise "maaşım iki gün yetiyor" ya da "ben onunla çocuk okutuyorum" diyerek HALKÇILIK yapıyorlar..

Diyarbakır'da hamile eşinin yanında yüzü maskeli iki terörist tarafından alçakça saldırıya uğrayarak Şehit edilen Nejdet Aydoğdu'nun doğacak bebeğine BİR SIVA USTASI evini bağışladı.

Şehit eşi Esra Aydoğdu evi doğacak çocuğunun üzerine almak şartıyla, göz yaşları içinde kabul etti.

Fransa'nın Vienne kentinde yaşayan ve aslen Afyonkarahisarlı olan evli ve 3 çocuk babası Ali Dal'ın açıklamaları şöyle: "Sabah işe gittim telefonuma mesaj geliyor. Türkiye'de ne oluyor diye. Şehidimizin baba evini gördüm, durulacak gibi değil. 70 milyon insanız, birlik beraberliğimiz şu an bizim. Sıfır evimi, mezara mı götüreceğim ben. Senede bir kere gelip 3-4 gün kalıyorum. Çocuklarımla düşündüm, şehidimin ailesine bağışladım. Allah bana bir daha verir. Önemli olan birlik beraberlik. Şehit bizim şehidimiz, başkasının şehidi değil. Yanan bizim yüreklerimiz. Hepimizin şimdi kenetlenme zamanı. Avrupa'da birlik beraberlik içindeyiz. Köylü çocuğuyum ben. 11 yaşında gittim Avrupa'ya. Önemli olan birlik beraberlikle kenetlenmemiz lazım. Birlikte olursak 100 tane Türkiye yaparız biz. Şehidimize sahip çıkalım, biz evde yatarken onlar dağda geziyorlar"

1557468_727038777415059_6440143187902550673_n.jpg

Allah razı olsun. Allah ona daha çok versin. Helal olsun ustam.

:005::005::005:

Bazen yardım kampanyaları oluyor. Ve bu kampanyalar için TV lerde programlar yapılıyor, ünlüler teşvik ediyor.
Ben de hep takılmışımdır. Yahu ben vereceğim olsun olsun 50 bilemedin 100 TL. Gücüm ona yetiyor.
Oraya çıkıp boy boy görüntü veren ünlüler bir bölümde aldığı parayı verse 100lerce belki de 1000lerce insanın vereceğinden çok para verir. Sadece 1 ünlü için söylüyorum.
Futbolcusu, işadamı vs. Halka gerek bile kalmaz. Hatta fazlası toplanır.

Ama gel gör ki bunun yerine TV lerde hala kendi reklamlarını yapma peşindeler. Cidden uzun uzun düşünmüştüm bunu bir aralar.
Hele o kızlar okula kampanyasında cidden birde çok büyük bir iş yapmış gibi kasıla kasıla bugün ki parayla belkide bir bölümlük paradan bile az olan bir parayı bağışladığını söylemek için canlı yayına bağlanıp böbürlene böbürlene söyleyenler vardı ya...

Vay be böyle adamlar memlekette kaldı mı harbiden :(
şehite kelle diyenler utansın.

Sehite kelle diyeninde onlarla pazarlık yapanlarinda onlara şehit diyenlerin de allah bin belalarini versin. Soyunu sevdiklerim.
En aci şekilde can verir hepsi umarım.

valla ülke öyle bir hale geldiki herkes hep ben hep ben der oldu bana dokunmayan bin yaşasın der oldu bu hükümet geldiğinden beri millet kafayı kırdı

Helal olsun adama ve ailesine, sözlerle ifade edilmeyecek kadar onurlu ve güzel bir hareket, yukarıda renktaşın dediği gibi biri bini olsun İnşallah... Yalnız Şehit eşinin oraya getirilip kameralar önünde poz verdirtmek bana yanlış geldi, haberler de izlemiştim bu olayı ve ne bileyim bana doğru gelmedi açıkçası ama bu hareketin karşısın da küçük önemsiz bir detay tabi...

Son düzenleme:
Kimisi ise teror yancilarina oy veriyor. Bazilarida forumda biji apo diyor 1 hafta ceza alip simdide bisey yokmus gibi forumda gevezelik yapmaya devam ediyor.

Helal olsun. Çoğu varyemezlerin yapamadığını yapmış.

GT-I9300 Tapatalk

Soyle seylein oldugunu gormek ister istemez duygulandiriyor insani helal olsun.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nasıl uyuyabiliyorlar anlamıyorum.

Yoksullar için yapılan TOKİ evlerinden faydalanan Milletvekili bozması ders alsın tabii biraz insanlığı varsa.

Çok büyük paralar alıyorlar bir de üstüne yolsuzluk rüşvet vs işlerine giriyorlar.
Dinleri imanları para ama sorsan onlardan müslümanı yoktur.

Büyük ihtimalle haramzadeler bu abimize ''enayi'' gözüyle bakıyordur.
Kendilerini para hırsı bürüdüğü için böyle duyguları anlayamazlar.

Ama işte gerçek müslümanlık böyle birşey.
AKP'de ki dindar maskesi takıp dolaşan milletvekilleri tatlı su müslümanı olduğu için anlayamaz bunu.

Helal olsun ne diyelim.
Allah daha fazlasını versin bu abimize :)

Son düzenleme:
Allah razı olsun. Allah ona daha çok versin. Helal olsun ustam.

:005::005::005:

Bazen yardım kampanyaları oluyor. Ve bu kampanyalar için TV lerde programlar yapılıyor, ünlüler teşvik ediyor.
Ben de hep takılmışımdır. Yahu ben vereceğim olsun olsun 50 bilemedin 100 TL. Gücüm ona yetiyor.
Oraya çıkıp boy boy görüntü veren ünlüler bir bölümde aldığı parayı verse 100lerce belki de 1000lerce insanın vereceğinden çok para verir. Sadece 1 ünlü için söylüyorum.
Futbolcusu, işadamı vs. Halka gerek bile kalmaz. Hatta fazlası toplanır.

Ama gel gör ki bunun yerine TV lerde hala kendi reklamlarını yapma peşindeler. Cidden uzun uzun düşünmüştüm bunu bir aralar.
Hele o kızlar okula kampanyasında cidden birde çok büyük bir iş yapmış gibi kasıla kasıla bugün ki parayla belkide bir bölümlük paradan bile az olan bir parayı bağışladığını söylemek için canlı yayına bağlanıp böbürlene böbürlene söyleyenler vardı ya...

Van için yapılan bağış sözleri yalan çıktı, 3 MİLYON TL BAĞIŞLAYAN SARHOŞMUŞ - YouTube

Allah razı olsun.mukemmel bır davranış.askerımız polisimiz sehıt edılırken daglarda gezerken barı forum olarak terörıst sempazıtanlarının bu sıtede haınce yorum yapmasına ızın vermemelıyız.

Evini ihtiyac sahibine verebilmek! Kac kisi yapabilir bunu!? Örnek davranis!

Allah senden razi olsun amca!

Geri
Üst Alt