Sivas ve Paşa Maçlarını Kazansaydık...

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
Bu tarz başlıklar açmayı pek sevmesem de bu akşam oynanan Alanya-Başakşehir maçının ardından düşünmeden edemedim.

Ligde zorlu bir periyoda girmeye hazırlandığımız süreçte şu iki maçtan alacağımız 4 puan bile bizi nerelere getirirdi acaba. Sivas maçında 3 puanı hak etmedik belki ama hakemin uydurma penaltısı olmasa en az 1 puan alırdık. Kasımpaşa maçı ise hakemin yanında acayip şanssız bir performanstı zaten. Bu sene en çok 3 puan hak ettiğimiz maçlardan biriydi bana göre.

JENERİK SENARYO SONUCU TABLO NASIL OLURDU?

1. Galatasaray 24 17 3 5 54P
2. M.Başakşehir 25 15 5 5 50P
3. Beşiktaş 24 13 8 3 47P
4. Fenerbahçe 24 12 8 4 44P

Böyle bir tablo da Konya önünde kazanacağımız bir 3 puan ile en yakın rakibimizin 7 puan önünde

Fenerbahçe (D)
Trabzonspor
G.Birliği (D)
Başakşehir

fikstürüne girerdik ki buradan alacağımız 6-7 puan bile bize şampiyonluk şarkıları söyletirdi son 5 haftaya girilirken.

Başakşehir ve Trabzon'u bile yensen sadece puan farkını 4-5 bandında korurduk. Geçen sene büyük maçlarda ki berbat performans ile şampiyonluğu verdik. Bu sene bu iki maçı inşallah aramayız ve telafisi olarak ekstra büyük maçlar alırız. Hocamıza ve takımımıza güvenimiz tam.

Sadece lazım olan:

KONSANTRASYON

bu maçları kazanamayarak beşiktaşı lige ortak ettik maalesef

6yı geçtim 2 puan alsak bile iyiydi aradaki 5 puan korunurdu

....
129e632b27989e1b22b7803dcbfa109a.jpg

Bu Alemin Tek Kralı

Yapacak bir şey yok, geçti artık. Ama lig bitince özellikle Paşa maçını çok arayabiliriz. İyi oynadığımız ve 2’yi bulup rahatlayacağımız anda uyduruk bir penaltıyla yedik ve 2. yarı kötü değişikliklerle maçı verdik. Sivas maçı için hiç ağlamam çünkü 90 dk kötü oynadık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beşiktaşta Konya ve Bursaya sürpriz takıldı,Başakşehirde Gençler ve Alanyaya sürpriz takıldı bunları geçip önümüze bakalım hala avantajlıyız.büyük maçta amatör küme oyuncusu gibi oynayıp maçları kaybedeceklerse yine zaten şampiyon olmayalım

Terimi sevgi ile anıyoruz.
İki maçı da Kendi elimizle verdik.
Hiç hakemi filan bahane edip kendimizi kandirmayalim.
Hadi sivasi deplasmaninu geçtim de istanbulun ortasindaki paşa maçına oyuncuları nasıl motive edemezsin?

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!

Ben geçmişe bakmayı çok sevmiyorum çünkü her zaman ah vah dememek içten bile değil mesela biz sivas ve paşa maçlarını kaybettik fakat beşiktaş da konya ve bursa da öne geçtiği halde puanlar bıraktılar eğer beşiktaş o maçları kazansaydı bugün 1 puan farkla lider olacaktı onu geçtim fener akhisara karşı kazansa haftaya belki de liderlik için mücadele edecekti ama kaybettiler ve koptular.

Bugün başakşehirin kaybetmesi çok önemliydi ki en kötü ihtimalle kadıköy de yenildiğimiz taktir de beşiktaş kazansa bile liderliğimiz sürecek ve geriye 8 hafta kalacak. Bu 8 hafta içinde içerde beşiktaş'a karşı kazanırsak kalan 7 maçta 1 tane de beraberlik hakkımız olacak. O yüzden karamsar olmaya gerek yok önümüz aydınlık hocamız Terim zaten başka hoca olsa zor diyebilirdik ama Terim olunca zor kavramı yok oluyor. Fernando döndü, mariano form tutuyor, nagatomo kadroya oturuyor, hücum oyuncularımız çok formdalar her şey bir yana olumlu ilerliyoruz.

İNAN EDİN ŞAMPİYON OLACAĞIZ...

Bu sene enterasan bir sene. Sadece Anadolu takımlarını yenip büyük maçlarda berabere bir kalsak şampiyon olabilirdik. Şu an zor gözüküyor tabi bu dediğim.

Rakipler de çok puan saçtı. Küme düşme adayları ile yapılacak maçlar hep sıkıntılıdır.

Pazar günü bunu ligde en çok hisseden ve kadro kalitesi ile orayı çok da hak etmeyen bir takım ile oynayacağız. Çok dikkatli ve bir derbi konsantrasyonu ile bu maça çıkmalıyız.

Belhanda, Feghouli gibi isimler özel olarka uyarılmalı bence.

Pasa macinda 1 puan alsak yeterdi be

Olmuşla ölmüşe çare yok. Şu saatten sonra maç maç bakıp şampiyonluğa odaklanmalıyız. Kadıköyde yenilsek bile içerde bjk, ts ve başşakı yenersek şampiyon oluruz.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boş muhabbetlere gerek yok.

Önümüze bakalım.

Bu deplasman sorununu çizemez isek şampiyonluk çok zor.

Fatih hocam geldiğinden beri ciddi yükseliş var deplasman oyunumuzda ama takım kazanmayı unutmuş dışarda resmen. Karabük inşallah bu tuhaf durumu bitirmiş olmuştur

Beraberlikte olurdu ya. Zaten bu deplasman fobisi denen şey sürekli kaybetmemizden dolayı oluşan bir güvensizlik yoksa Kayseri-Sivas-Kasımpaşa 3-1-1 kötü durmuyor.

Kasimpasa, Sivas, Malatya ve Antalya maclarindan toplamda 1 puan almak kadar rezil bir sey olamaz. 2'sini Tudor, 2'sini Terim hediye etti.

O zaman Akhisar kazanamayabilirdi varsayımlar hayalperestliktir.

Önümüze bakalim, bicilmis donun davasi olmaz.

bence de önümüze bakalım.ama hakemler kasımpaşa ve sivas macında bizi dogramasa,trabzon bjkye yatmasaydı az daha rahat olacaktık...ne yazıkki 2 sezondur beşiktaşın hakemlerle şike yaptıgı bi sezonu yasıyoruz.tabi bu sezon daha da üzerine cıktılar olayın.trabzon yatsa bile penaltısı ve medelin kırmızısı atlandı örneğin.

Son düzenleme:
Bence bu maçlar bizi şampiyonluktan etmiştir, somut puandan ziyade, deplasmandaki kırılgan yapımız tescillendi rakiplerimiz vasat bile olmayan oyunlarla yendi bizi bundan sonra da aynı vasat oyunlara boyun eğeceğiz muhtemelen.

evet şampiyon olamadıgımıza göre herkese iyi geceler

Geri
Üst Alt