Sivasspor: "Kadıköy'de kara gece!"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1701717816934.png

Sivasspor Basın Sözcüsü Gökhan Karagöl:

"Türk futbolu için kara bir gece yaşandı Kadıköy'de."

"Bizim net penaltımız verilmedi! Attıkları golde oyuncumuzun ayağına basma var."

"Bu VAR'daki hakemler var mı, yok mu? Yoksa bu VAR'ın ismini 'YOK' diye değiştirelim"

"Maçların sonuçların önceden mi belirleniyor? Biz anlamıyoruz bunu."

"Hakem maçın stresini kaldıramayacak bir hakem. Tribün baskısıyla tüm kararlarını, Sivasspor'un aleyhine verdi!"

gündüz maçı talep ediniz.

edit: ben bile iğrenerek yazdım - yok sayınız. komik olmadı

İtalya, İspanya ve İngiltere liglerini elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum. Mesela İngiltere'de de bu sezon ciddi skandal hatalar yapılıyor. Bizim de lehimize yapılıyor. Ama abi bizim ligde özellikle malum takım lehine yapılanlar ciddi rahatsız edici. Bunların maçlarına 10-15 dakika tahammül ediyorum. Sahadaki hakemin duruşu ve ruh halinden rahatsız olmayan varsa Trendyol Süper Lige devam etsin.

fener yatan takımlara Arkabahçe deme taraftarıyım

maçları olunda fenerbahçe-arkabahçe diye bir başlık daha yakışıklı olacaktır

Yalandan açıklama yapmışlar bi de önce o şikeci kalecinizi değiştirin 2 senedir geleni geçeni içeri alıyor fenere karşı

Bence de kara gece Ali Şaşal, Burak gibi oyuncularınızı bir soruşturun bence

Ali Şaşal Burak Kapacak ikilisi hakemden daha önde.

Hele Ali ikinci maçı üst üste verdi.

Geçen sezon Fener maçında sakat sakat oynayıp hatalı goller yiyen Ali Şaşal bugün de iki defa rakibe asist yaptı ama değerlendiremediler.

Dostlar alışverişte görsün açıklamasıdır belki ama yine de önümüzdeki haftalar için iyi oldu bu açıklama.

Geri
Üst Alt