Sivasspor: "Kulübümüz Rej Manaj'ı hedef alan hadsiz yorumları şiddetle kınamaktadır"

Acurun konuşmalarına bakın hedef bizi yalnızlaştırmak zaten.Galatasaray kendini tek mi sanıyor diyerek kendileri kibir abidesi iken bizi öyle göstermek istiyorlar.Çoğu kulübüde organik bağlantıları ile yanlarına çektiler çoktan.

Siz zamanında muslera sakatlandiginda muslera'nin görüntüsü ana sayfasında paylasmistiniz şeref yoksunları. Utanmadan birde artistlik yapıyorlar

Suç ve ceza bu kavramlardan uzak bir camiaya ne anlatsan boş adamlar her suçtan ceza almadan sıyrılmış şimdide ayrıcalık istiyorlar

Bunlar bizim stada geldiğinde özellikle oyuncularını layığıyla karşılamak şart.

Bilerek yaptı, isteyerek yaptı, tamamen sakatlama amacıyla yaptı.

Kınamayın, g.tünüze kına yakın itoğluitler. Sizin başarı dileğinize de kalmadık.

Siz asıl maçtan sonra o td olacak namussuzun söylemlerini açıklayın. İnsan mısınız lan siz?

Mecnun'u fenerasyona sokan Dursun dusunsun n'aptim ben diye

Futbolcusundan teknik direktörüne yöneticisine kadar inşallah hepsi için ilahi adalet tecelli eder, layık oldukları, hak ettikleri yerlere bir daha geri dönmemek üzere giderler.
Amatör kümeye kadar yolları var.

Sporcumuz Rey Manaj’ın yaptığı hareketi tasvip etmiyoruz. Ancak bu durumun, oyuncumuzun Barış Alper Yılmaz’a kasıtlı bir zarar verme niyeti taşıdığı şeklinde yorumlanmaması gerektiğine inanıyoruz.

yorumlanmaması gerektiğine mi inanıyorsunuz

ulan
sizin neyin gerektiğini belirleme girişiminde bulunan zihinsel çıkarsama sürecinde kullandığınız 58 iq'ya mı güvenmemizi talep ediyorsunuz yani

sivaslılar adam olsa kangalı meşhur olmazdı

Sivas Rize Kasımpaşa kimin maşasıysanız onunla yanacaksınız tarih bunun örnekleriyle dolu eskişehiri görün sizinde sonunuz aynı olacak tarihin tozlu raflarına

Allah sizin belanizi versin

Bu oyuncu mahsus Fener maçında oynamadı, bu veya başka bir oyuncu Fener'e karşı aynı reaksiyonu verse önce Sivas takımı kadro dışı bırakırdı, biz de kulüp hafızası yok ki bu tip takımlardan gidip futbolcu transfer ederiz, kiralık genç oyuncu veririz. Sahamıza gelirler çıt çıkmaz, ya geçen sene Volkan Demirel geldi Sami Yen'e neredeyse çiçek atacaktık, tribünde tek başıma herkesi ayağa kaldırmaya çalıştım ama nafile, lay lay lom. Etseler bile 1-2 küfür geçip gidecek, bunlara orada ders verecek ne oyuncumuz ne de taraftar grubumuz var maalesef yani çekip adamlara 2 el ateş edelim demiyorum ama oraya çıktıklarına bin pişman edilmeli ve ne oldukları yüzlerine haykırılmalıdır. Bunlar bellidir, Kasımpaşa geliyor ve gidiyor bizim sahaya oysa adamlar Fenerbahçe'nin arka bahçesi hiç gurur yok biz de maalesef.

Geri
Üst Alt