Sivasspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Muslera
Mariano
Luyindama
Nagatomo
Fernando
Belhanda
Feghouli
Diagne
Mitroglou

18 de yok

ligin yarisinda oynamayan nagatomo ve fernando'ya torpil gecilmis yine. umarim ikisi de yeni sezonda olmaz.

Kimsenin satıldığı ya da döndüğü yok. Hoca asların bir kısmını götürcem dedi zaten. Telaşe memurları sizi agadsgas

Altyapı maçları tamam önemlidir ancak bir genç oyuncu olarak taraftarın gözüne girebilip sempatisini kazanmanız için üzerinizde puan baskısının olmadığı başka bir lig maçı çok zor olur. Kendi takımlarıyla belki şampiyonluk maçları oynadılar fakat kariyerlerinde bir dönüm noktasını kaçırmış olabilirler.

Maçı izlemekle izlememek arasında kararsızım. Şu futbolcuları izlemem için bırak cebimden para çıkmasını bana para vermeleri lazım aslında.

Sinan kendilerini uğurlamaya ve moral vermeye gelen taraftarları Suriyeli mültecilere benzeten bir insan. Hala forma giyip oynamasından ötürü utanç duyuyorum. İnşallah son maçı olur.

Sivasın bir iddası olsaydı fark yerdi bu kadro,yine yiyebilir tabi belli olmaz.

gençleri izleriz dediydik amma muğdatı sinanı izleyecekmişiz

Bro sallama değil başka açıklaması varmı
sezon bitmeden dönemez kimse, avrupa liginde devam eden kiralıklar ne olacak? adamlar 1 haziranda final oynayacak. lig bitince hadi ben gittim mi diyecekler. sezon bitene kadar senin o oyuncular. o da muhtemelen haziran ayının ilk taş çatlasın ikinci haftasına kadardır diye umuyorum

Geri
Üst Alt